Undernumeroskoper: Tina skiftede navn og røg ned i et sort hul

Af Christie Elene Mogensen | aug 28, 2022 | 0 kommentarer

Hun havde skiftet navn for ca. 2,5 år siden, og fået et ‘perfekt’ hovednumeroskop. Sådan så det i hvert fald ud, og Tina glædede sig til sit ‘nye’ liv med fremgang på alle områder. Som hun var blevet ‘lovet’.
Det skete dog ikke, for Tina begyndte pludselig at få angst og stress, som hun aldrig havde oplevet før. Heldigvis havde hun en veninde, der læste numerologi, som kunne fortælle hende, at der hvor hun læste numerologi, der arbejdede de også med undernumeroskoper.

Læs mere...

Navneskift – hvordan vælger du den rette numerolog?

Af Christie Elene Mogensen | jul 23, 2022 | 0 kommentarer

Det gør du først og fremmest med din intuition
Og jeg vil starte med at sige, at egentlig kan du ikke få et ‘forkert’ navneskift, for ikke alene er der en mening med dit nuværende navn; der er også en mening med det navn du efterfølgende vælger hos en numerolog.
Det handler om de energier, du på sjælsniveau har bestemt, at du skal igennem.

Læs mere...

Mine gamle navne gjorde mig til en naiv drømmer

Af Christie Elene Mogensen | jul 9, 2022 | 0 kommentarer

Og derfor også ‘potentialet’ til at leve i en drømmeverden, hvor Universet nok på et eller andet tidspunkt skulle levere. Levere al det gode til mig, som jeg ønskede. Dét var jeg helt overbevist om.
Det jeg ønskede, var blandt andet penge nok, tid nok (hvilket indbefattede at jeg ikke skulle have et 9 – 17 job), kærlighed nok, venner nok, sex nok og ja, alt det de fleste ønsker sig af livet.
Det skete bare aldrig, eller skal vi sige, kun delvist.

Læs mere...

Navne: den tidligere numerolog havde givet hende 6 navne

Af Christie Elene Mogensen | jun 19, 2022 | 0 kommentarer

Jeg mødte Natalie (opdigtet navn) på en spirituel side på facebook, hvor hun havde klaget sin nød i forbindelse med navneskift.
Hun skrev at hun efter sit seneste navneskifte havde oplevet, at hun følte sig meget mere forvirret, stresset og konfus.
Jeg spurgte nærmere ind til det, og fandt ud af at Natalies tidligere numerolog havde givet hende hele 6 navne.
For som numerologen havde sagt til Natalie:
“Så får du en masse talenter at jonglere rundt med”.
Men faktum var, at livet for denne 6-navnede kvinde i høj grad var blevet forværret…

Læs mere...

Numerologi, kom hurtigt i gang

Af Christie Elene Mogensen | jun 5, 2022 | 0 kommentarer

Hvad er numerologi kort fortalt?
Numerologi er kort fortalt læren om tallene og deres energier. Hvert bogstav tilhører et bestemt tal, og hvert tal har en bestemt energi og vibration.
I numerologi bruges din fødselsdato og dit navn som udgangspunkt for et såkaldt numeroskop, som beskriver din skæbne – men vel at mærke en skæbne, som ifølge numerologien er til at ændre, hvis du er villig til at ændre dit navn (modsat fx et horoskop, hvor du må acceptere det, der er blevet dig givet).

Læs mere...

Cecilia skiftede selv sine navne

Af Christie Elene Mogensen | apr 25, 2022 | 0 kommentarer

Læs mere i indlægget om Cecilia – der som så mange andre – troede at den hellige grav var velforvaret, da hun i forbindelse med navneskift havde fundet tre gode navne med høje vibrationer og derefter fik dem registreret som sine nye navne i CPR-registret.
Men Cecilia havde ikke taget højde for, at hendes navne ikke var gode i forhold til hendes fødselsdato.
Og hvor skulle hun også vide det fra?

Læs mere...

Navneskift? Skal du så ikke hedde Kurt?

Af Christie Elene Mogensen | apr 17, 2022 | 0 kommentarer

Solen skinner og vi sidder på Lenettes miniature altan. Der er lige plads til to stole – udsigten er fed – man kan se langt ud over en masse villahuse og træer 
Jeg er i gang med at fortælle Lenette om navneskift og numerologi. Hvad det handler om. Hvad det indebærer. Ja, at man faktisk kan tage navneskift, hvis man ikke er tilfreds med livet. Og på den måde ændre sin skæbne, tiltrække den optimale kærlighedspartner, få en sund økonomi, og i det hele taget være meget mere heldig i livet osv. osv.

Læs mere...

Dit navn – dit livs overskrift!

Af Christie Elene Mogensen | apr 4, 2022 | 1 Kommentar

Hænger det sådan sammen? Ja, det er der rent numerologisk set ingen tvivl om! Ovenstående vending “Dit navn – dit livs overskrift” er lånt fra Bibelselskabet, der samtidig skriver: “I Bibelens univers har navne en stor og afgørende betydning. Helt konkret udtrykker de ofte bærerens personlighed. Navn og skæbne smelter sammen, og navnet er således selve…

Læs mere...

Hvad skal barnet hedde?

Af Christie Elene Mogensen | mar 27, 2022 | 0 kommentarer

Alma og Alfred er de mest populære navne pt.
Tjekker du Danmarks Statistiks navneregister, kan du se Top 50 listen over de mest populære navne til nyfødte anno 2020.
Skal din datter hedde Alma? Eller Alfred, hvis det bliver en søn?
Så har du fat i den lange ende. Både Alma og Alfred indeholder numerologisk set fantastisk gode talværdier, og begge ligger på førstepladsen over de mest populære navne til nyfødte i år 2020.

Læs mere...

Forhindrer slægtsnavnet dig i at skifte navn?

Af Christie Elene Mogensen | mar 15, 2022 | 0 kommentarer

Så skal du måske være den person, der bringer nye positive og lette energier ind i din families ’DNA’.
Et navneskift vil måske ‘bløde’ på den korte bane, men set i et langsigtet perspektiv vil det komme alle efterfølgende generationer til gode.

Læs mere...
Messenger icon