Cecilia skiftede selv sine navne

Af Christie Elene Mogensen | apr 25, 2022 | 0 kommentarer

Læs mere i indlægget om Cecilia – der som så mange andre – troede at den hellige grav var velforvaret, da hun i forbindelse med navneskift havde fundet tre gode navne med høje vibrationer og derefter fik dem registreret som sine nye navne i CPR-registret.
Men Cecilia havde ikke taget højde for, at hendes navne ikke var gode i forhold til hendes fødselsdato.
Og hvor skulle hun også vide det fra?

Læs mere...

Navneskift? Skal du så ikke hedde Kurt?

Af Christie Elene Mogensen | apr 17, 2022 | 0 kommentarer

Solen skinner og vi sidder på Lenettes miniature altan. Der er lige plads til to stole – udsigten er fed – man kan se langt ud over en masse villahuse og træer 
Jeg er i gang med at fortælle Lenette om navneskift og numerologi. Hvad det handler om. Hvad det indebærer. Ja, at man faktisk kan tage navneskift, hvis man ikke er tilfreds med livet. Og på den måde ændre sin skæbne, tiltrække den optimale kærlighedspartner, få en sund økonomi, og i det hele taget være meget mere heldig i livet osv. osv.

Læs mere...

Dit navn – dit livs overskrift!

Af Christie Elene Mogensen | apr 4, 2022 | 0 kommentarer

Hænger det sådan sammen? Ja, det er der rent numerologisk set ingen tvivl om! Ovenstående vending “Dit navn – dit livs overskrift” er lånt fra Bibelselskabet, der samtidig skriver: “I Bibelens univers har navne en stor og afgørende betydning. Helt konkret udtrykker de ofte bærerens personlighed. Navn og skæbne smelter sammen, og navnet er således selve…

Læs mere...

Hvad skal barnet hedde?

Af Christie Elene Mogensen | mar 27, 2022 | 0 kommentarer

Alma og Alfred er de mest populære navne pt.
Tjekker du Danmarks Statistiks navneregister, kan du se Top 50 listen over de mest populære navne til nyfødte anno 2020.
Skal din datter hedde Alma? Eller Alfred, hvis det bliver en søn?
Så har du fat i den lange ende. Både Alma og Alfred indeholder numerologisk set fantastisk gode talværdier, og begge ligger på førstepladsen over de mest populære navne til nyfødte i år 2020.

Læs mere...

Forhindrer slægtsnavnet dig i at skifte navn?

Af Christie Elene Mogensen | mar 15, 2022 | 0 kommentarer

Så skal du måske være den person, der bringer nye positive og lette energier ind i din families ’DNA’.
Et navneskift vil måske ‘bløde’ på den korte bane, men set i et langsigtet perspektiv vil det komme alle efterfølgende generationer til gode.

Læs mere...

Numerologi 9: Er du retfærdighedssøgende, disciplineret, ærlig, loyal og fair? Så er du nok 9’er

Af Christie Elene Mogensen | feb 26, 2022 | 0 kommentarer

9 tallet, der er Mars tal, relaterer til lederskab, maskulinitet, slagkraft, autoritet, ærlighed, styrke og målbevidsthed. Med dette følger handlekraft, drive, temperament og passion.
Mars kendes også som krigerens planet, der tager aktion og gør noget. Giver os mod til at gøre nye ting og skubber os ud over kanten.

Læs mere...

Numerologi 8: Er du meget viljestærk, arbejdsom, udholdende og skaber resultater? Så kan du være 8’er

Af Christie Elene Mogensen | feb 14, 2022 | 0 kommentarer

8 tallet, der er Saturns tal, også betegnet som skæbneplaneten, relaterer til modstand, ansvar og konsekvenser. Med dette følger stor overlevelsesevne, disciplin, ambitioner, hårdførhed, vedholdenhed og at blive stillet til ansvar for sine handlinger.
8 tallet handler også om permanente forandringer, der vil vare evigt, da 8 tallet repræsenterer symbolet på uendeligheden.

Læs mere...

Numerologi 7: Søger du dybere svar i livet, er intuitiv, spirituel og idealistisk? Så er du nok 7’er

Af Christie Elene Mogensen | dec 12, 2021 | 0 kommentarer

7 tallet, der er Neptuns tal, står for dybde, psykologi, intuition, perspektiv, at kunne se alt i et filosofisk lys og søge de dybere svar i livet.
Med dette følger en forståelse for, at alt har sin plads i Kosmos, og du føler derfor ligeværd med andre mennesker, da du forstår, at alle på hver deres måde bidrager til Universets sammenhæng.

Læs mere...

Numerologi 6: Er faste rammer, tryghed, kontrol og stabilitet vigtige parametre i dit liv? Så kan du være 6’er

Af Christie Elene Mogensen | dec 5, 2021 | 0 kommentarer

6-tallet, der er er Venus tal, relaterer til kærlighed, omsorg, tryghed, traditioner, sammenhold og familie samt traditionelle kerneværdier.
Mennesker, der er født i denne blide Venus energi, virker sædvanligvis tiltrækkende på andre. De er flirtende, sanselige, charmerende og har ofte en stor karisma og en magnetisk udstråling.

Læs mere...

Numerologi 5: Har du en stor omgangskreds, masser af energi og kan med de fleste? Så er du nok 5’er

Af Christie Elene Mogensen | nov 21, 2021 | 0 kommentarer

5 tallet, der er Merkurs tal, står derudover for kommunikation, business, at være god til penge, handlekraft, relationer, flotte talegaver og evnen til at kunne med alle lige fra den hjemløse fyr på gadehjørnet til den administrerende direktør.
Udover gaven der ligger i at være vellidt af de fleste, har 5’eren masser af energi og drive og kører ikke træt.

Læs mere...
Messenger icon