Årstalsrækker og skæbnerytmer

Nogle af de vigtigste redskaber i numerologi er årstalsrækker og skæbnerytmer, for det giver mulighed for at vide noget om, hvorfor der sker det, der sker.

Årstalsrækker fortæller om temaer og energier for dig personligt og skæbnerytmer om det overordnede tema for et givet fødselsår. Du får begge dele med, hvis du bestiller din årstalsrække hos mig.

Via årstalsrækkerne kan du se, hvad du kan forvente året igennem, hvor længe du står på forskellige energier og hvornår de skifter.

Et kig ind i fremtiden

Det er også muligt at se om du fx har mulighed for at møde den store kærlighed, for at flytte (som regel til noget større og bedre, hvis man har et optimalt numeroskop), hvornår man med fordel kan skifte job eller starte virksomhed og meget mere.

Med dette kig ind i fremtiden, kan du tage højde for, hvad der venter dig. Det er ikke sådan, at du skal leve dit liv efter det, men hvis du kan se, at der kommer en periode med træthed, stress og lav energi, så kan du måske forberede dig ved at planlægge en ekstra lang ferie, skrue ned for arbejdet eller booke noget selvforkælelse.

Pris et års årstalsrækker 300,- kr.

Pris 5 års årstalsrækker 1000,- kr.

Bemærk: Jeg kan ikke sige noget om graviditet og dødsfald.

BESTIL PRODUKT HER:

MESSENGER
Messenger icon