Find din grundvibration

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dag i måneden, du er født. Der er ni grundvibrationer, og din grundvibration ’dikterer’ langt størstedelen af din personlighed. Klik på 'Vælg dag', og din grundvibration bliver beregnet. Har du fx fødselsdag den 23. i en hvilken som helst måned, så vælg dag 23, den 10. så vælg dag 10 og så fremdeles.


Din grundvibration er:

Læs detaljer om din grundvibration nedenfor.

Grundvibration 1, Solen

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 1’er i grundvibration, hvis du er født den 1., 10., 19., eller 28. i en måned.

Du er påvirket af Solen

Solen er maskulin og udadrettet, og sætter som livets kilde fokus på livsgnist, vindermentalitet og autonomi, hvorfor 1'eren elsker frihed og hader enhver form for begrænsninger. 

1 tallet - balanceret

Kæmpe vindermentalitet – store ambitioner – perfektionist – kreativ – optimistisk – god til at uddelegere arbejde – ønske om overflod og ubegrænset frihed – intelligent – arbejder smart snarere end hårdt – mange talenter

Personlighed

1-tallet er solens tal, og det handler om vindermentalitet, optimisme, gå på mod, vedholdenhed, se det positive, være livsnyder og have en meget stor personlig frihedstrang. Så man kan gøre hvad man vil, når man vil.

Som 1’er er du iderig, ambitiøs og har store drømme. Det der giver dig den største motivation er friheden til at gøre præcist, hvad du har lyst til uden at skulle følge andres dagsorden.

Du er målrettet, viljestærk og tager gerne kampen op, men er der for meget modgang, kan du godt finde på at trække dig.  Tingene skal helst fungere nogenlunde gnidningsløst, hvis du skal være en del af projektet.

Gode lederegenskaber

Perfektionisme og lederegenskaber hører med til 1’erens kvaliteter, og du uddelegerer gerne arbejdet, så du selv kan slippe for det 🙂 der ligger nemlig lidt magelighed i 1’eren.

Du har som 1’er naturligvis et stærkt vinderinstinkt, og vil i sagens natur gerne være den bedste i alt, hvad du gør.

Autoriteter har du det ikke godt med og du bryder dig heller ikke om at få udstukket ordrer. Den mest optimale livsstil for dig som 1'er er at være leder, selvstændig eller i det mindste at have en position hvor ingen prøver at dominere dig.

1 tallet - ubalanceret

Hedonistisk – forvirret – for spontan – hensynsløs opførsel – projekter fejler på grund af mangel på forberedelse – arrogant – stort ego – dårlig taber – falske forhåbninger – overvurderer egne evner – for meget håb og for lidt action – smertefuld mangel på succes

Tarotkort

Tarotkort for 1 tallet er Kejserinden (The Empress).

Kejserinden er et udtryk for nydelse og overflod, både i økonomisk forstand og rent frihedsmæssigt. Hun søger den ultimative frihed til at kunne gøre, hvad hun vil, hvornår hun vil og med hvem.

Scepteret i hendes højre hånd symboliserer, at hun er god til at lede og uddelegere arbejde.

Hun ser gerne, at tingene kommer let til hende.

Nøgleord for kejserinden er personlig frihed, rigdom, skønhed, feminin energi, kærlighed, kreativitet, afslapning, livsnydelse, forfængelighed og glæder.

Grundvibration 2, Månen

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 2’er i grundvibration, hvis du er født den 2., 11., 20., eller 29. i en måned.

Du er påvirket af Månen

Månen er feminin og indadskuende, og sætter som nattens dronning spot på instinkter, behov og følelser. 2’ere er derfor styret af deres følelser, hvilket betyder at de er let påvirkelige og meget sensitive.

2 tallet - balanceret

Stor kreativitet – empatisk sans – forståelse for mennesker – stærk intuition – inspirerende – fulde af visdom – idealistiske – hedonistiske – gode til at have det sjovt – stor indlevelsesevne

Personlighed

Som 2’er har du en blid, imødekommende og kærlig udstråling. Du er empatisk og af natur en meget åben person med et stort medfølende hjerte. Empati er en god ting, men 2'ere kommer desværre meget let til at tilsidesætte egne behov for at hjælpe og behage andre.

Dette gør derfor 2’ere meget velegnet indenfor erhverv, hvor man skal lytte, rådgive, vise omsorg eller omgås mennesker helt tæt på, det kunne fx være i sundheds- eller sygehussektoren.

2’ere kan være så følsomme, at månens forskellige faser påvirker dem stærkt, og de kan af samme grund skifte sindsstemning ret hurtigt. Alligevel har 2’ere det ofte bedst med at arbejde sammen med andre mennesker, og de er som udgangspunkt populære og gode til at tiltrække og samle mennesker omkring sig.

Et af 2'erens store ønsker er at skabe en helt anden verden, hvor fred og harmoni hersker. De mærker stemningen i mennesker og dyr så tydeligt, at de næsten føler det på egen krop.

Arbejdet skal være inspirerende

2’ere bevarer en super charmerende ’barnlig’ charme over sig gennem hele livet og kan have det ret svært med livets mere kedelige 'afdelinger'. Som 2'er har man det ofte sådan at arbejdet skal være en kreativ og sjov proces, hvor succes ikke nødvendigvis behøver at være hovedformålet.
Det kan give problemer i forhold til koncentration og jordforbindelse, så man ikke lige får gjort sine projekter færdige.

2 tallet - ubalanceret

Pleasere – konfliktsky – melankolske – nærtagende – humørsvingninger – lavt selvværd – dårlig til at tage ansvar og få gjort tingene – mangel på struktur – dovne – copycats – urealistiske drømmere – kommer altid for sent – overfladiske – frygtsomme

Tarotkort

Tarotkort for 2 tallet er Ypperstepræstinden (The High Priestess).

Ypperstepræstinden er et udtryk for intuition, instinkter, visdom, dybe følelser og evnen til at mærke ind i andre mennesker.

Hendes hovedprydelse symboliserer månens faser, som alle har en stor påvirkning på forskellige elementer i vores verden.

Hendes kjole med den hvide del er et symbol på krystalklar indsigt, mens den blå del står for sandhed og loyalitet.

Nøgleord for ypperstepræstinden er mentoren, intuitiv viden, skjult visdom, clairvoyante evner, vejledende drømme, indre harmoni, fredsmægleren og heale­ren.

Grundvibration 3, Jupiter

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 3’er i grundvibration, hvis du er født den 3., 12., 21. eller 30. i en måned.

Du er påvirket af Jupiter

Jupiter er den største planet i vores solsystem og ligesom Jupiter fylder en 3’er normalt meget i omgivelserne. I balance repræsenterer Jupiter intelligens, succes og  vækst, men i ubalance ses ofte arrogance, fordømmelse og en super kritisk holdning. 

3 tallet - balanceret

God strateg – giver aldrig op – gør drømme til planer – er struktureret – perfektionistisk – viljestærk – altid på forkant – tålmodig – nyder rejsen mod succes – humoristisk sans – ambitiøs – fast besluttet

Personlighed

3-tallet står derudover for højt intellekt, lederskab, intelligens, kritisk sans, teoretisk lærdom og ikke mindst en kæmpe vindermentalitet, hvorfor 3-tallet også bliver kaldt for det intellektuelle tal. 3’ere er ofte belæste, videbegærlige og meget målrettede.

Derudover har 3’eren ikke noget  imod at arbejde hårdt og få ’ting’ til at vokse. Ofte kan 3’eren fremstå som en ’enmandshær’, der foretrækker at gøre alt selv, fordi han/hun mener, ​​at hvis ting skal gøres ordentligt, er man nødt til selv at gøre det.

Er du repræsenteret af 3 tallet, er du generelt mere interesseret i rejsen end i selve målet (jagten er bedre end fangsten).

For en 3’er er det super vigtigt at have succes!

Introvert side

3’ere kan virke lidt kølige og reserverede, men det skyldes at de har en introvert side, der giver behov for at trække sig tilbage. Stort behov for at være alene. Derudover er 3’ere enormt kræsne i forhold til valg af partner og venner, hellere single end med den forkerte partner m.m.

3 tallet - ubalanceret

Bagklog – arrogant – bedrevidende – fordømmende – sort/hvid i sine holdninger – super kritisk – alt eller ingenting attitude – ’lonely wolf’ – snobbet – overlegen – kontrol-freak – går aldrig på kompromis – diktatorisk – nægter at indrømme nederlag – pragmatisk på en negativ måde

Tarotkort

Tarotkort for 3 tallet er Kejseren (The Emperor).

Kejseren er et udtryk for autoritet, magt, lederskab, struktur og dominans samt en kolossal vindermentalitet. Han tager gerne kampen op og går selv forrest. At give op kunne aldrig falde ham ind.

Kejserens røde klædedragt står for energi, styrke, handlekraft og action, mens den lille kugle i hans venstre hånd symboliserer at hele kloden er hans domæne - han regerer hvor han kommer frem.

Materiel succes, selvkontrol, ambitioner, udadrettethed, ansvarsbevidsthed, selvkontrol, maskulin kraft og viljestyrke er nøgleord for kejseren.

Grundvibration 4, Uranus

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 4’er i grundvibration, hvis du er født den 4., 13., 22. eller 31. i en måned.

Du er påvirket af Uranus

Uranus er en planet, der skiller sig ud fra de øvrige planeter i solsystemet. Dette aspekt er indbegrebet af dig, for du ønsker at være unik og anderledes.

4 tallet - balanceret

Innovativ – opfinder – pioner – first mover – nytænker – geni – tør udfordre autoriteter – god til teknologi – ser muligheder i enhver situation – gør det 'uventede' – nysgerrig – rebelsk

Personlighed

4 tallet repræsenterer innovation, nysgerrighed, ønsket om at skabe forandringer og evne til at tænke ud af boksen. Som 4’er får du konstant nye ideer, du skal afprøve eller teste, ligesom du gerne eksperimenterer for derigennem at lære af dine erfaringer. Du følger begejstret med i, hvad der sker af banebrydende ting i samfundet, og du er glad for nye teknologiske tiltag og muligheder.

4-tallet står derudover for reformation og ændringer, hvilket er grunden til, at 4 tallet hyppigt ses hos videnskabsmænd, opfindere eller politikere, for 4 tallet ser altid nye muligheder.

Anti-mainstream

En 4’er er ofte ’anti-mainstream’, og vil for alt i verden ikke ligne eller gøre som alle andre. Det kan komme til udtryk på den måde de klæder sig, den musik de hører, deres hobbyer osv. osv. Hvis 4’erens ’ideer’ skulle gå hen og blive mainstream, vil de sandsynligvis opgive interessen for deres ’koncept’.

4’eren er også den rastløse type, der lynhurtigt kommer til at kede sig og føle uro, hvis der sker for lidt. Mange 4’ere kan tillige have svært ved at binde sig, da de søger friheden og let føler sig fastlåst, hvilket også er grunden til at mange 4'ere fungerer bedst som selvstændige.

Du har en rebelsk side

Som 4'er har du en rebelsk og anti-autoritær side, der primært skyldes dit store frihedsbehov – hvorfor alle de regler, især de uskrevne, der forhindrer 4’eren i at gøre som det passer ham?

En 4’er bliver derudover ofte opfattet som ’en rasmus modsat type’ – der siger nej, når alle andre siger ja. For hvad mon der sker, hvis jeg ikke gør eller siger, hvad der forventes? 🙂

4 tallet - ubalanceret

Er kontrær – mærkelig – utroværdig – det sorte får – anderledes men kun for at være det – kan ikke kende forskel på højre og venstre – problemer med autoriteter – skifter mening for tit – oprørsk – flyvsk – rastløs – kommer hurtigt til at kede sig – upålidelig – hykler

Tarotkort menes at være gået tabt

4 tallet har ikke noget tarotkort!

Tarotkortet for 4 tallet menes at være gået tabt, da opbevaringsstederne for okkult og numerologisk viden endte i flammer under en invasion.

En anden forklaring på hvorfor 4 tallet ikke har et tarotkort er, at 4 tallet for at skille sig ud, vælger slet ikke at have et.

Grundvibration 5, Merkur

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 5’er i grundvibration, hvis du er født den 5., 14. eller 23. i en måned.

Du er påvirket af Merkur

Merkur er kendt som den livlige kommunikations-planet, der bevæger sig meget hurtigt, hvilket også kendetegner 5'ere, der er særdeles aktive, energiske og har et stort netværk.

5 tallet - balanceret

Rigtig god taler – kommunikerer meget både skriftligt og mundtligt – kommer godt ud af det med de fleste – populær – klar og præcis i sit udtryk – masser af energi – mange venner – god til at tjene penge gennem kommunikation – god til at investere penge – stor økonomisk formue

Personlighed

5 tallet repræsenterer hele spektret af sociale evner og intelligens, herunder at være veltalende og have en flydende kommunikation. Den sociale intelligens bevirker, at de imødekommende 5’ere har evnen til at kunne med alle, lige fra den hjemløse fyr på gadehjørnet til den administrerende direktør. Udover gaven der ligger i at være vellidt af de fleste, har 5’eren masser af energi og drive og kører ikke træt.

5’erens stærke kommunikative evner bevirker, at de er gode til at udtrykke tanker og ideer, og at de har den power, der skal til for at få deres visioner ført ud i livet.

Stort netværk

Netværket er sædvanligvis stort, eftersom 5’eren let får nye venner og føler sig ligeværdige med alle. 5’erens høje energiniveau sikrer både overskud og kræfter til at have et spændende socialt liv, naturligvis krydret med eventyr, action og spontanitet.

5 tallet udmærker sig ved at være det midterste tal i talrækken 1 – 9, og det er forklaringen på, at 5’ere er nogle individer, der er vellidte og kan med alle typer af mennesker.

5 tallet - ubalanceret

Flyvsk – vildledende – fortæller folk, hvad de vil høre – uærlig – mangel på struktur – taler for meget eller for lidt – god til at lyve – mange økonomiske op- og nedture – vil være neutral og undgå at vælge side – kamæleon

Tarotkort

Tarotkort for 5 tallet er Magikeren (The Magician).

Magikeren symboliserer adgang til den indre visdom, der leder os på rette vej. Staven der holdes op mod himlen skal betragtes som en tryllestav, der er i stand til at hente guddommelig skaberkraft ned på jorden.

Den hvide kjortel symboliserer åndelig renhed, mens den røde kappe symboliserer jordforbindelse og menneskelighed.

Værktøjet på bordet antyder Magikerens mangfoldige muligheder og talenter. 

Nøgleord for Magikeren er kommunikation, netværk, penge, energi, aktivitet, handlekraft, spontanitet og social intelligens.

Grundvibration 6, Venus

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 6’er i grundvibration, hvis du er født den 6., 15. eller 24. i en måned.

Du er påvirket af Venus

Den feminine planet Venus relaterer til kærlighed, omsorg og velvære. Derfor er 6'ere tit kendetegnet ved en stor social tiltrækningskraft og  en magnetisk udstråling.

6 tallet - balanceret

Fantastisk kærlighedsliv – seksuelt tiltrækkende – solide familieværdier – karisma – charme – loyalitet – elsket af mange – magiske evner – grounded – praktisk – stærk fertilitet – ærlighed – varm udstråling – humoristisk sans

Personlighed

For en 6’er er familieliv, parforhold, tætte relationer, tryghed, komfort, faste rammer, kontrol og stabilitet vigtige værdier her i livet.

En 6’er er ofte meget karismatisk og født med en udstråling, der er med til at samle og forene mennesker.

Som 6’er er du tillige glad for traditioner, da de skaber en følelse af tryghed og hygge. Dit omsorgs-gen bevirker også, at du altid har tid til at hjælpe andre og ydermere er kendt for at være loyal og pligtopfyldende. Du er tillige kendetegnet ved at være varm, rar, hyggelig og charmerende.

Stædighed

6’ere kan virke ret så stædige, men det skyldes deres store behov for tryghed. 6’erens stædighed og ’holden fast’ i egne meninger kan give stridigheder og drama i deres relationer. 

Potentiale til at lede

Ofte er 6’ere født med potentiale til at lede større grupper af mennesker, da de med deres stærke karisma og gode humor er med til at skabe solidaritet og fællesskabsfølelse alle steder.

6 tallet - ubalanceret

Bliver uvenner med folk – konflikter i familien – meget stædige – tryghedsnarkomaner – frygter forandringer – jaloux – manipulerende – yderst konservative – modarbejder nytænkning – arrogante – janteloven – holder fast i gamle normer

Tarotkort

Tarotkort for 6 tallet er De Elskende (The Lovers).

Ærkeenglen Gabriel velsigner det kærlige par, der fremstår nøgne som symbol på både ærlighed og en praktisk og ’grounded' tilgang til livet.

Deres afdækkethed symboliserer ikke alene forførelse og seksuel energi, men også 'at du får, hvad du ser'.

Appelsinerne på træet repræsenterer frugtbarhed og reproduktion, og dermed selve skabelsens kraft.

Nøgleord for The Lovers er kærlighed, tiltrækning, fællesskabsfølelse, omsorg, harmoni, stabilitet, kontrol, tryghed, partnerskab og lidenskab.

Grundvibration 7, Neptun

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 7’er i grundvibration, hvis du er født den 7., 16. eller 25. i en måned.

Du er påvirket af Neptun

Neptun er en smuk blå planet, der repræsenterer vores åndelige og spirituelle udvikling og forbindes med intuition, drømme og evner til at forene alle livets modsætninger og paradokser.

7 tallet - balanceret

Stærk intuition – visdom – at være på rette sted på rette tidspunkt – social magnetisme – dyb indsigt i livets store mysterier – psykiske evner – stærk kreativitet – idealistisk – universel forståelse – ser tingene i et højere perspektiv – søger de dybere svar i livet

Personlighed

Med et 7 tal som grundvibration, er du den intuitive type, der søger de dybere svar i livet. Du ved, der er noget, der er ’større end dig’ 🙂

Du vurderer livet gennem et højere perspektiv, og din universelle forståelse for, at alt har sin plads i Kosmos, gør at du føler ligeværd med andre mennesker, da du forstår, at alle på hver sin måde bidrager til Universets sammenhæng.

Åbne kanaler til Kosmos

Du anerkender med dine åbne kanaler til Kosmos, at alt hvad du ser og alt hvad der viser sig i dit liv, er et udtryk for guddommelig timing.  Du forstår at alting er forbundet og observerer og ser den dybere mening bag tingene i stedet for at dømme.

Din intuition og høje visdom guider dig gennem hele livet, og du er god til at være på de rigtige steder på de rigtige tidspunkter, så du ved hvilken vej du skal gå, også businesswise.

En af dine udfordringer kan være, at du ikke stoler på din intuition/mavefølelse, og derved lukker ned for din spirituelle evner.

7 tallet - ubalanceret

Frygtstyret – angst – psykisk ustabilitet – tvangstanker – virkelighedsflugt – afhængigheder – navlepilleri – depressiv – religiøs – manglende jordforbindelse – ’syge’ overbevisninger og standpunkter – nervøsitet – for åbne spirituelle kanaler – paranoid – overfortolker

Tarotkort

Tarotkortet for 7'eren er Himlens Stridsvogn (The Chariot).

Stridsvognen afbilder helten, der beslutsomt og med selvsikkerhed begiver sig ud på sit livs rejse mod selvudvikling.

Sfinkserne repræsenterer livets kontraster (nat og dag), som sammen med stjernegardinet hentyder til 7’erens stærke intuition.

Hjulene er et symbol på himmel og jord og står for, at 7’eren gennem sin intuition formår at være på rette tid og sted og derved præsenteres for både muligheder og penge.

Nøgleord for The Chariot er selvkontrol, fremgang, sejr, at finde vejen, intuitive svar, åndelighed, drømme og tankens kraft.

Grundvibration 8, Saturn

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 8’er i grundvibration, hvis du er født den 8., 17. eller 26. i en måned.

Du er påvirket af Saturn

Saturn, også betegnet som skæbneplaneten, relaterer til modstand, ansvar og konsekvenser. Derfor er 8'ere ofte kendetegnet ved deres selvstændighed, viljestyrke og hårdførhed.

8 tallet - balanceret

Pragmatisk – får ting gjort – skaber resultater – hård og stærk viljestyrke – god til at tage ansvar – meget selvstændig – fremskridt støt og gradvist – næsten umulig at nedbryde – arbejdsom – disciplineret

Personlighed

En 8’er møder ofte en hel del kampe og modgang og derudover også tab i nære forhold. Derfor har du som 8’er ofte et ekstraordinært hårdt liv. Det er med til at hærde dig, så du kan blive stærk og bevare et ’koldt’ overblik.

8 tallet handler derfor om udholdenhed, overlevelse og overskud til at fastholde fokus og holde begge ben på jorden. Derfor ses talværdien 8 ofte blandt direktører, selvstændige og andre mennesker med et stort ansvar.

Livet er som en tur gennem et stormvejr

Du kan som 8’er føle at du går gennem et evigt stormvejr og 8 tallet betegnes da også som 'Det Store Skæbnetal'.

Af samme grund kan du virke lidt hård udadtil, og du viser ikke så gerne din sårbarhed, for det føler du er et svaghedstegn.

Dine udfordringer er med til at gøre dig robust, og du er næsten umulig at nedbryde. Du forsætter med at gå videre og tager kampen op, uanset hvor mange gange der bliver stukket en kæp i hjulet.

8 tallet - ubalanceret

Stædig – kold og kynisk holdning – sociopatisk opførsel – manglende empati – stoler ikke på nogen – lader andre i stikken – ser det som et svaghedstegn at bede om hjælp – skjuler deres følelser – ingen passioner for noget – ekstremt hårdt og ubehageligt liv – mange nedture

Tarotkort

Tarotkortet for 8'eren er Styrke (Strength).

Kortet viser at den unge kvinde kan tæmme den vilde løve uden brug af hverken panser eller pisk, men med ubetinget kærlighed. Over hendes hoved svæver 8 tallet – symbolet for uendelighed og det evige liv.

Kvinden har visionerne, målene og drømmene og løven har handlekraften og progressiviteten til at udføre dem, hvilket giver en 8’er i balance ekstremt stor skaberkraft.

Nøgleord for ’Strength’ er udfordringer, stor indre styrke, overlevelsesevne, selvstændighed, praktisk sans, beslutsomhed, sejr og permanente forandringer.

Grundvibration 9, Mars

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 9’er i grundvibration, hvis du er født den 9., 18. eller 27. i en måned.

Du er påvirket af Mars

Mars er handlekraftens planet, der 'fyrer op' under os, og får os til at kaste os ud i livets muligheder. Mars kendes også som 'krigerens' planet, der genererer drive, temperament og passion.

9 tallet – balanceret

Ærlig – loyal – fair – ser det store billede – står op for sig selv – står op for andre, hvis andre bliver uretfærdigt behandlet – stærk integritet – en aftale er en aftale – god dømmekraft – får tingene gjort – realistisk – praktisk – god leder – god dommer.

Personlighed

9 tallet repræsenterer lederskab, maskulinitet, slagkraft, autoritet, ærlighed, styrke, målbevidsthed, gennemslagskraft og retfærdighed.
9’ere har en autoritativ personlighed, og er gode til at sige fra overfor uretfærdighed. For en 9’er er en aftale en aftale og man holder, hvad man lover.
Som 9’er er du den ligefremme type, du er meget viljestærk, meget disciplineret, meget  selvstændig og god til at sige fra (medmindre du er repræsenteret af talværdien 11/2, der netop gør det svært at sige fra).

Fødte ledere

En velafbalanceret 9’er er en retfærdig og god leder, da 9’ere er begavet med evnen til at hurtigt at danne sig et overblik og se det store billede.
Du er som udgangspunkt den fødte leder, dog kræver du at der er styr på ’tingene’, hvilket kan få dig til at virke dominerende og til ligefrem at fortælle folk, hvad de skal gøre.

Retfærdighed

Retfærdighed er en af de vigtigste værdier for personer repræsenteret af talværdien 9. De siger fra hvis de selv bliver udsat for retfærdighed, men siger også fra på andres vegne, hvis de ser andre blive udsat for uretfærdighed.
Da retfærdighed er yderst vigtigt for personer repræsenteret af talværdien 9, har de også en dømmende personlighed på godt og ondt, fordi de gerne vil gøre verden bedre.

9 tallet – ubalanceret

Hysterisk – unødvendig hård kommunikation – meget hårdt liv – får mange fjender – bombastisk – selvretfærdig – urimelig – let at provokere – overlegen og bedrevidende – meget hård barndom – kontrolfreak – dominerende

Tarotkort

Tarotkortet for 9'eren er Eneboeren (The Hermit).

Den gamle (og dermed vise) Eneboer står med en stav og en lanterne, der symboliserer den spirituelle indsigt, som 9’ere viser vejen med.

Nattehimlens indigo-blå farve repræsenterer den skarpe intuition, der følger og leder 9’ere.

Samtidig fortæller kortet, at mange ting opdages takket være fordybelse, refleksion og stilhed langt væk fra byens mylder og stress.

Nøgleord for The Hermit er tilbagetrækning, meditation, indre visdom, indadvendt energi, bevidsthedens vej, lytte indad, visdom, refleksion og tålmodighed.

 

Vil du vide mere - så prøv en grundtolkning

Ovenstående beskrivelse giver kun et lille indblik i, hvilke personlige karakteristika du har med dig.

Din fødselsdato og dit fulde navn danner basis for et såkaldt numeroskop, der er en beregningsmodel, der viser alle de tal og energier, du har med dig.

Disse tal spiller sammen og det fulde numeroskop, der i virkeligheden er meget komplekst, giver et ret præcist billede af hvem du er, og hvilke styrker og svagheder, du har med dig.

Kunne du tænke dig en lidt grundigere tolkning og blive klogere på, hvilke energier, du derudover har med dig, så tilbyder jeg en grundtolkning til 299,- kr.

Grundtolkningen finder du her.