Om mig

Jeg er uddannet i og anvender den kaldæiske numerologi (kaldes også oldtidens numerologi).

Min vej ind i numerologiens fantastiske verden skete via en masse mærkelige og forunderlige omveje.

Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke et valg, jeg nogen sinde blev glad for. Det var snarere dikteret af tilfældigheder og at jeg ikke vidste, hvad jeg ellers skulle.

Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.

Jeg har valgt at arbejde inden for den kaldæiske gren af numerologien, som den tilbydes af Numerologerne.dk, det vil sige med undernumeroskoper.

Mine gamle navne

Som så mange andre har jeg været igennem et par navneskift. Det første skete, da jeg var midt i tyverne. Min søster og jeg brød os ikke om vores efternavn, og skiftede derfor til min mors pigenavn.

Det gjorde sandelig ikke mit liv lettere, det navneskift. Men jeg har efterhånden forstået så meget, at de energier min mors pigenavn tilføjede mit liv, var nogle energier, jeg på et højere plan havde bestemt, at jeg skulle igennem.

Mit nye navn

Jeg skiftede navn for flere år siden, og mærker for alvor de nye højt vibrerende energier i mit liv.

Nogle af mine præferencer har ændret sig, og jeg føler mig ikke længere ramt af usikkerhed og utilfredshed. To følgesvende der ellers meget trofast, har fulgt mig gennem hele mit liv.

Jeg kan roligt sige, at mit navneskift er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Det eneste der ærgrer mig er, at jeg ikke fandt numerologien for mindst 20 år siden 😉