Opgradering af tidligere navneskift

Har du allerede fået et numerologisk navneskift, men ikke oplevet nogle forbedringer eller noget af det, du er blevet lovet?

Så har du højst sandsynligt ikke fået det, vi numerologer forstår ved et balanceret numeroskop. Og du er desværre ikke den eneste, der oplever dette, tværtimod.

Årsagen kan være at din tidligere numerolog ikke har haft kendskab til alle aspekter omkring et navneskift, og derfor har troet, at du har fået et balanceret numeroskop.

Undernumeroskoper

Måske har du hørt om det nogle numerologer kalder for undernumeroskoper. Undernumeroskopet viser den sammenhæng, der er mellem dine navnes konsonant- og vokalværdier i forhold til din fødselsdato. Dette aspekt er der desværre mange numerologer, der ikke tager hensyn til eller er klar over, når de giver deres kunde et nyt navn. Udeladelse af dette aspekt bevirker, at dit navneskift ikke vil fungere 100% optimalt.

Er du i tvivl

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har fået et optimalt numerologisk navne set-up, så lad mig undersøge det for dig helt omkostningsfrit. Jeg skal blot have dit fulde navn og din fødselsdato.

Bestemmer du dig efterfølgende for en opgradering af dit navn, så er prisen 1.790,- kr.

Passer det bedre for dig at betale i rater, kan der laves en aftale om det.

BESTIL PRODUKT HER: