Opgradering af tidligere navneskift

Har du allerede fået et numerologisk navneskift, men ikke oplevet nogle forbedringer eller noget af det, du er blevet lovet?

Så har du højst sandsynligt ikke fået det, vi numerologer forstår ved et balanceret numeroskop. Og du er desværre ikke den eneste, der oplever dette, tværtimod.

Årsagen kan være at din tidligere numerolog ikke har haft kendskab til alle aspekter omkring et navneskift, og derfor har troet, at du har fået et balanceret numeroskop.

Konsonant- og vokalværdier

Måske har du hørt om det nogle numerologer kalder for undertoner. Undertoner betyder i denne sammenhæng, at dine navnes konsonant- og vokalværdier beregnes. Dette aspekt er der desværre mange numerologer, der ikke tager hensyn til eller ikke er klar over, når de giver deres kunde et nyt navn. Udeladelse af dette aspekt bevirker, at dit navneskift ikke vil være 100% optimalt.

Er du i tvivl

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har fået et optimalt numerologisk navne set-up, så lad mig undersøge det for dig. Jeg skal blot have dit fulde navn og din fødselsdato.

Pris 1.790,- kr. Passer det bedre for dig at betale i rater, kan der laves en aftale om det.

BESTIL PRODUKT HER:

MESSENGER
Messenger icon