Årstalsrækker: Se hvilke energier, der farver dit år i 2023

Årstalsrækker og skæbnerytmer

Kunne du tænke dig at vide lidt om, hvad der sker i dit liv set med numerologiske briller? Så prøv med din årstalsrække for 2023.

Den giver nemlig et super godt perspektiv på, hvorfor der sker det, der sker.

Årstalsrækker fortæller om temaer og energier for dig personligt og skæbnerytmer om det overordnede tema for netop dit fødselsår. Du får begge dele med, når du bestiller din årstalsrække hos mig.

Via årstalsrækkerne kan du se, hvad du kan forvente af året, der kommer og derigennem få konkret brugbar viden til din planlægning året igennem.

Skæbnerytmerne giver dig et clue om, hvad der er på spil for dig på et mere overordnet plan. Fx kan du være i gang med en Saturn runde, der altid byder på skæbnesvangre begivenheder af både positiv og negativ karakter. Eller du kan befinde dig i den 3-årige Jupiter runde, hvor dit fokus primært er på karriere, lærdom og at suge viden til dig.

Et kig ind i fremtiden

Møder du den store kærlighed? Hvordan ser det ud med pengesituationen? Er det et godt tidspunkt at søge nye græsgange?

Med dette kig ind i fremtiden, kan du forberede dig på ‘begivenheder’ og temaer for dig personligt.

Kommer der fx en periode med lav energi, så er det måske alligevel ikke så god en ide at sige ja til overarbejde i den periode. Eller løbe et marathon løb.

Årstalsrækker og skæbnerytmer kan derfor give dig nogle værdifulde informationer og input til din planlægning, som du ikke alene kan bruge konstruktivt, men også til at få en ide om de temaer og energier, der kommer til at farve dit år. Det er vist altid godt at være forberedt 🙂

Brug derfor årstalsrækkerne som planlægning gennem året, og se hvornår det er bedst at tage på ferie, holde festen, planlægge events m.m.

Pris for et års årstalsrække 200,- kr.

Pris for 5 års årstalsrækker 500,- kr.

Bemærk: Jeg kan ikke sige noget om sygdom, graviditet og dødsfald.

Læs andre artikler i samme kategori:

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.