Hugo Helmig set fra et numerologisk synspunkt

Livstemaet for Hugo Helmig stod på 17/8 (Stjernen)

Naturligvis, var jeg lige ved at sige.

17/8 er blandt numerologer også kendt som spotlight- og udødelighedstallet, hvorfor mange fotomodeller og skuespillere også er repræsenteret af 17/8.

Livstemaet er en vigtig faktor i numeroskopet, sammen med det vi kalder for centrene. Disse tal (livstema + centre) skal helst være harmoniske. Er de ikke det, kan vi opleve alt lige fra fobier og depression til tankemylder.

I hovednumeroskopet kan man se, at Hugo Helmig havde tal for angst

Hugo havde en del repræsentationer af tal-energien 12/3 (ikke bare kendt som offertallet, men også tallet for angst, depression, misbrug m.m.), som var til stede i både Hugos fødselsdato den 24. juli 1998 og i Hugos fire navne, når de lægges sammen og centrets tal dannes.

Og ikke nok med det.

I undernumeroskoperne var Hugos tal ligeledes belastede.

Hugos vokaskop hjertecenter viser tallene 2 og 8

2 tallet i vokaskop hjertecenter bevirker:

At man er en ekstremt sensitiv sjæl, der kan tage ting meget nært og blive enormt ked af det. Man kan også føle sig svag og ude af stand til at stå op for sig selv. Der kan også være en indre følelse af melankoli og at man længes efter noget, man ikke kan sætte finger på.

8 tallet vokaskop hjertecenter bevirker:

Livet føles hårdt, man har indre tvivl og selvtillidsproblemer.

Hugos numeroskop viste ydermere en del forekomster af tal-energien 11/2

Jo mere 11/2 repræsentation, des stærkere virkning af 11/2-energien.

11/2-energien bevirker, at man er en enormt sensitiv person, der ofte føler sig usikker indeni samtidig med at man har stærkt brug for bekræftelse fra andre.

Mange forekomster af 11/2 bevirker også en form for energetisk svækkelse og at man har brug for at dulme sig med sukker, alkohol, tobak eller andre ruslignende midler.

Kosmisk kommunikation

Det skal selvfølgelig også nævnes, at Hugo havde tal med flere steder for at have en tryllebindende karisma og måde at kommunikere på.

Med netop 50/5 – vibrationen, som Hugo var repræsenteret af flere steder i sit numeroskop, lå også evnen til at følge sit hjerte, have en meget givende attitude og have nemt ved at komme i medierne.

Kombineret med verdenserobreren, som også var til stede i Hugos numeroskop-sammensætning, ja så lå det nærmest i kortene, at Hugo skulle opnå den position, han gjorde.

Har du skiftet navn eller overvejer det

Lad mig tjekke hele dit navne set-up uden beregning.

Måske er der forbedringer at hente…

Jeg viser dig dit numeroskop (hele opsætningen), så du selv kan følge med og se præcist hvor, du eventuelt er udfordret.

Du kan bestille et navnetjek til 50 kr. her.

Læs andre artikler i samme kategori:

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.