Cecilia skiftede selv sine navne

Og forventede derfor andre boller på suppen

Men det er ikke helt så enkelt.

Cecilia troede – som så mange andre – at den hellige grav var velforvaret, da hun i forbindelse med navneskift havde fundet tre gode navne med høje vibrationer og derefter fik dem registreret som sine nye navne i CPR-registret.

Men Cecilia havde ikke taget højde for, at hendes navne ikke var gode i forhold til hendes fødselsdato. Og hvor skulle hun også vide det fra?

Søde Cecilia

Jeg mødte Cecilia på et kursus for et par år siden.

Der var en rigtig god kemi mellem os, i hvert fald mødtes jeg med hende et par gange efter kurset.

Vi fandt ud af, at vi havde mange ‘ting’ til fælles, blandt andet interessen for det spirituelle.

Havde skiftet navn

Cecilia og jeg blev hurtigt fortrolige, og jeg fik at vide, at hun havde skiftet navn, da hun var i 20’erne.

Hun havde i samspil med en veninde for ca. 15 år siden, fundet tre smukke navne med rigtig gode numerologiske tal-energier. Efternavnet var ok og blev derfor ikke udskiftet.

Sikker i sin sag, skiftede hun så alle sine navne undtagen efternavnet.

Cecilias nye navne skabte dårlig søvnkvalitet og stress

På trods af at alle Cecilias nye navne havde virkelig gode tal-energier, så blev hendes navneskift ikke nogen stor succes. Problemet med de nye navne lå nemlig i navnenes samspil med Cecilias fødselsdag!.

Cecilias navneskift genererede to uheldige talværdier, nemlig tal-energien 11/2 og 13/4, som giver et eller flere af nedenstående symptomer:

  • stress og dårlig søvnkvalitet
  • stor tendens til at bekymre sig
  • særdeles svært ved at beslutte sig for noget
  • behov for at dulme sig med stimulanser
  • utilfredshed og længsel efter andre tilstande
  • følelsen af at græsset er grønnere hos naboen

Da jeg forklarede Cecilia at fødselsdatoen er med til at bestemme, hvilke navne man kan få, sagde hun:

“Jeg troede, at det var nok at selve navnenes energier var gode”.

Men det er det så langt fra.

Gifter du dig og skifter efternavn, ændrer du dig også

Det, der sker ved et navneskift, er, at du ændrer dig gradvist, qua de nye talværdier, du fik, da du tog hans/hendes efternavn.

Derfor er det sjældent en god ide at tage hinandens navne.

Der sker nemlig ofte det, at begge parters numeroskoper og dermed tal-energier bliver endnu ‘dårligere’, end de i forvejen var.

Og en dag kommer du måske til at tænke:

‘Det var ikke den mand/kvinde, jeg giftede mig med’.

Numerologisk set har du ret!. Et nyt navn giver en ny dig.

SKAL I TAGE HINANDENS NAVNE

Læs andre artikler i samme kategori: ,

Wenke Jørgensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.