Undernumeroskoper: Tina skiftede navn og røg ned i et sort hul

Troede hun havde fået det perfekte navn

Tina skiftede navn for ca. 2,5 år siden, og var virkelig glad for sit nye navn. Hun var overbevist om at hun havde fået et ‘perfekt’ numeroskop.

Sådan så det i hvert fald ud, når hun kiggede på alle de grønne tal i numeroskopet og Tina glædede sig derfor til sit ‘nye’ liv med fremgang på alle områder. Som hun var blevet ‘lovet’.

Det skete dog ikke, for Tina begyndte pludselig at få angst og stress, som hun aldrig havde oplevet før. Heldigvis havde hun en veninde, der læste numerologi, som kunne fortælle hende, at der hvor hun læste numerologi, der arbejdede de også med undernumeroskoper.

Tina kendte ikke noget til undernumeroskoper, men veninden sagde, at Tinas undernumeroskoper efter det seneste navneskift nu var fyldt med 12/3 – energi (også kendt som offertallet).

En energi der netop kan give én en følelse af at være offer i livet sammen med en giga stor tendens til tankemylder, overanalysering og fejlfortolkning. Plus ikke at forglemme – tendens til angst og depression samt misforståelser begge veje.

Følte en stor lettelse

Undernumeroskoper er lige så vigtige som hovednumeroskopet!Tina blev overordentlig glad for den forklaring, som netop passede sammen med at hun pludselig oplevede angst, som hun ellers aldrig havde oplevet før.

Men vreden og skuffelsen kom også. Vrede overfor den numerolog, der så skråsikker i sin sag, havde anbefalet Tina de pågældende navne. Og intet sagt om undernumeroskoper.

Tina havde nemlig betalt den pågældende numerolog over 7.000,- kr. for sit navneskift, men stod nu nærmest med en psykiatrisk diagnose og flossede nerver.

Tina overvejer nu endnu et navneskift

Som naturligvis skal være med undernumeroskoper.

Hun er dog ret nervøs for at skifte navn igen, hvilket jeg i den grad forstår.

Derfor anbefaler jeg også alle, der overvejer et navneskift altid at vælge en numerolog, der har styr på undernumeroskoper.

Det går heldigvis sjældent så galt som hos Tina

For du kan have været heldig, at netop dit navneskift gav nogle supergode undernumeroskoper. Eller du kan have været lige så uheldig som Tina.

Men oplever du, der har fået rent hovednumeroskop slet ingen forbedringer eller intet af alt det, du er blevet lovet?

Så kan årsagen helt sikkert findes i dine undernumeroskoper.

Derfor har jeg lavet et tilbud til dig, der har skiftet navn.

Få tjekket dine undernumeroskoper nu for kun 89,- kr.

Du er velkommen til at bestille via dette link.

Læs andre artikler i samme kategori: ,

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.