Navneskift – hvordan vælger du den rette numerolog?

Det gør du først og fremmest med din intuition

Og jeg vil starte med at sige, at egentlig kan du ikke få et ‘forkert’ navneskift, for der er altid en mening med både dit nuværende navn, og også det navn du tidligere/efterfølgende har valgt/vælger hos en numerolog.

Det handler om de energier, du på sjælsniveau har bestemt, at du skal igennem.

Derudover er det at vælge numerolog, noget af en tillidssag. Det samme gælder for en lang række andre brancher.

Så hvordan finder du den bedste numerolog til dit navneskift?

Og hvordan gjorde jeg selv

Jeg vil mene, at Universet havde en finger med i spillet, for den måde jeg fik øjnene op for numerologi, var SÅ mærkelig.

Faktisk startede det med at jeg skulle høre en af Jette Harthimmers mange fantastiske podcast.

Da jeg ville trykke på den tiltænkte podcast om kost og ernæring, bevægede min hånd sig i stedet nedad, og jeg endte med at trykke på podcast nr. 32 om numerologi.

Numerologi havde jeg ikke skænket en tanke nogensinde, jo jeg havde da hørt om andre, der havde skiftet navn, men aldrig haft tanken om at gøre det selv.

Podcasten førte mig videre til en minitolkning

Her kunne jeg konstatere, at tolkningen ramte plet og beskrev mig og de energier, jeg tiltrak særdeles godt.

Jeg vidste med det samme, at jeg måtte skifte navn for at ændre livsretning.

Podcasten førte mig naturligvis og desværre! direkte til den pågældende numerolog, og jeg betalte for et navneskift.

Efterfølgende kunne jeg mærke, at jeg var meget i tvivl om, hvor vidt hun nu var den rette numerolog, og om hendes navneforslag var ok.

Min intuition var heldigvis så stærk, at den stoppede mig i at gå videre til CPR, og spilde endnu flere penge.

Jeg fik derfor en anden numerolog til at tjekke efter

Hun var ikke i tvivl om at de foreslåede navneforslag ikke var gode nok, og at de ikke ville give mig 100% optimale tal-energier. Heldigvis havde jeg ikke skiftet navne i CPR på grund af min stærke tvivl.

Det var en kæmpe lettelse for mig at få hendes vurdering. Derfor kan jeg kun anbefale, at du bruger din intuition og mærker efter.

Kommer der meget støj og uro, når du tænker på den pågældende numerolog, så vælg en anden. Får du en ‘feel good’ følelse, så gå trygt videre.

Derudover skal din numerolog bruge konsonant- og vokalværdier (undertoner)

Som jeg anvender sammen med den kaldæiske numerologis visdom, og numerologisk stormester August Darius Danielssons anerkendte metoder til navneskift.

De formler vi bruger, tager navnenes konsonant- og vokalværdier med i beregningen, da det har vist sig, at de har lige så stor betydning som selve navnenes samlede talværdier.

Konsonant- og vokalværdier er ikke noget, de ‘gamle’ numerologer tager højde for. Desværre. Og derfor giver et navneskift beregnet efter forældede metoder uden konsonant- og vokalværdier, dig ikke det kæmpe løft, som et 100% optimalt navneskift vil give dig.

Et navneskift hos mig vil give dig

  • Et rigtig godt kærlighedsliv
  • Veltalenhed og sociale færdigheder
  • Potentialet til at blive ekstremt velhavende – da du får mange forskellige talenter
  • Høj IQ og en stærk evne til at lære nye ting og tilpasse sig
  • Gode ​​venskaber og popularitet
  • Generel lykke- og glædesfølelse

Du har alt at vinde og intet at tabe…

Er du selv interesseret i at lære numerologi, så anbefaler jeg et kursus hos August Darius Danielsson. Det kræver at du kan engelsk på et rimeligt niveau. Læs mere her!

Ofte stillede spørgsmål om numerologi, klik her!

Læs andre artikler i samme kategori: ,

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet i og anvender den kaldæiske numerologi (kaldes også oldtidens numerologi) efter August Darius Danielssons principper. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke et bevidst valg, jeg traf. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.