Forhindrer slægtsnavnet dig i at skifte navn?

Så skal du måske være den person

Der bringer nye positive og lette energier ind i din families ’DNA’.

Et navneskift vil måske ‘bløde’ på den korte bane, men set i et langsigtet perspektiv vil det komme alle efterfølgende generationer til gode.

Og – er du klar til at skifte navn, skal du vide at næsten alt kan lade sig gøre rent navnemæssigt, så længe de valgte navne passer ind i vores formler.

Sammen skaber vi dit drømmenavn

Vælger du et navneskift hos mig, stopper processen ikke, før vi har fundet lige præcis de navne, du føler dig godt tilpas med.

I mange tilfælde er det fx muligt at trække to navne sammen, eller sætte et andet navn før eller efter dit ønskede fornavn.

Fx har jeg haft to kunder, der hed Dennis og Kasper, og deres nye navne blev så efterfølgende stavet således, at de problemfrit kunne anvendes i vores formler.

Dennis blev til Dennisalias og Kasper til Kaspersilas.

Anne til Annemaja, Anna til Annaliva og Rikke til Rikkesofia.

Få et flot og unikt efternavn

Har du lyst til et nyt og anderledes efternavn, som ingen andre hedder, så er det også muligt. Jeg har lige fået godkendt mit eget ny-kreerede efternavn Lyzint, som jeg synes er et flot og feminint efternavn til min kunde med grundvibration 6.

Har du derfor særlige ønsker til navne, kan du trygt henvende dig hos mig. Jeg synes at processen er sjov, og min fantasi stor, når det handler om at konstruere nye navne.

Hvorfor har du modstand på at skifte navn

Hvis du mærker modstand på at skifte navn, er det helt naturligt og kan handle om flere ting. Det ene er at vi alle identificerer os med vores navn, og at det vitterligt føles som om vores fødenavn er en del af vores DNA.

Eller du kan have forbehold omkring dit efternavn, som måske er et slægtsnavn, der giver hele familien identitet og et helt særligt tilhørsforhold, eller dine forældre er døde, og du vil gerne bibeholde deres efternavn som en slags hjertebånd.

Det er helt forståeligt, og jeg vil forsøge at komme så tæt på dine ønskede navne som muligt, men nogle gange er det ikke muligt at bevare disse.

Det du i denne situation skal gøre op med dig selv, er om ‘familie-karmaen’ skal forsætte, eller om du skal være den person, der er med til at bringe nye positive og lette energier ind i din families ‘DNA’.

Husk at du behøver ikke at fortælle om dit navneskift offentligt

Dit navneskift går dog selvfølgelig videre til offentlige instanser så som bank, sygesikring, forsikringsselskab osv.

Navnet på postkassen skal også skiftes, men den brede offentlighed behøver ikke at vide det.

Start med en numerologisk grundtolkning

Min numerologiske grundtolkning giver dig grundlag for at vurdere, hvor meget du eventuelt kan få ud af et navneskift. Prisen for grundtolkning bliver fratrukket ved et eventuelt efterfølgende navneskift.

Gå til numerologisk grundtolkning lige her.

Læs om navneskift processen her.

Eller kontakt mig for en personlig samtale via min kontaktside. Tryk her.

Er du selv interesseret i at lære numerologi, så anbefaler jeg et kursus hos August Darius Danielsson. Det kræver at du kan engelsk på et rimeligt niveau. Læs mere her!

Læs andre artikler i samme kategori:

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.