Hvad skal barnet hedde?

Alma og Alfred er de mest populære navne 

Tjekker du Danmarks Statistiks navneregister, kan du se Top 50 listen over de mest populære navne til nyfødte anno 2020.

Skal din datter hedde Alma? Eller Alfred, hvis det bliver en søn?

Så har du fat i den lange ende. Både Alma og Alfred indeholder numerologisk set fantastisk gode talværdier, og begge ligger på førstepladsen over de mest populære navne til nyfødte i år 2020.

Alma vil give dig en datter, der får retfærdighedssans, som vil overholde sine aftaler og give hende en målrettet personlighed. Alfred giver dig en søn med gode talegaver, social intelligens og et højt aktivitetsniveau. Husk dog at gode navne alene, IKKE er nok. Læs hvorfor længere nede i artiklen.

William og Nora er også med i Top 50 listen, men begge navne er no go…… Navnet William vil gøre din søn flyvsk og arrogant, og navnet Nora gøre din datter alt for hidsig og sårbar.

Mange af navnene i Top 50 listen er desværre no-go. Tjek navne ud her.

Fornavnet giver et hint om folks personlighed

Dit fornavn fortæller en historie om, hvordan din omverden ser og opfatter dig.

Navnet Alfred vil sikre værdier som omgængelighed, masser af energi og jern i ilden plus evne til at kunne med langt de fleste. Dog naturligvis afhængigt af øvrige talværdier i numeroskopet. Læs om hvad et numeroskop er i bunden af artiklen.

Alma vil blive set en person, man kan regne med, hendes dømmekraft vil være god og hun får tingene gjort (igen også afhængigt af Almas øvrige talværdier i numeroskopet).

Disse kvaliteter ønsker vel alle forældre for deres børn.

Men husk at navnene kun er en lille (men alligevel meget vigtig) del af numeroskopet, som indeholder omkring 30 – 40 forskellige tal-energier.

Gode navne er ikke nok

Navnene skal nemlig passe til grundvibrationen og dermed din babys fødselsdato.

Så derfor er det ikke nok at sidde og vælge gode navne med højtvibrerende energier.

Lige så snart de valgte navne bliver hældt ind i vores beregningsmodel for at lave det såkaldte numeroskop, så sker der ting og sager, og du vil 100% sikkert ikke få et godt numeroskop ud af det…

Hvis du fx er faldet for navnet Martin, og vil have det som dit barns fornavn, så skal han fødes den 6., den 15. eller den 24. i en hvilken som helst måned for at navnet kan passes ind i vores beregningsmodeller.

Alle navne skal igennem en beregningsmodel (også kaldet et numeroskop)

Eksempel på et stærkt ubalanceret numeroskopHer ser du et eksempel på et numeroskop, som indeholder mange problematiske tal-energier (alle røde tal-energier anbefales ikke). Numeroskopet skal indeholde lutter grønne tal, og helt bestemte tal-energier for at være optimalt.

Det kræver en uddannet numerolog, og helst en der er uddannet af August Darius Danielsson for at sikre, at dette sker.

SÅ vil du give dit barn de allerbedste betingelser for en god start i livet, så er du havnet det helt rette sted, for den kaldæiske numerologi siges at være skabt til at løfte menneskeheden til guddommelig status.

Og hvad kan være bedre end at dit barn får den ultimative start.

Numeroskopet er en kompleks beregningsmodel

Numeroskopet er en beregningsmodel, der viser alle de tal og energier, du har med dig.

Dit numeroskop består af din fødselsdato og dit fulde navn, som det står i CPR. Disse to informationer danner grundlag for alle de talværdier, der spiller ind på dig og dit liv.

Tidspunktet for din nyfødte babys ankomst til denne verden, vil derfor afgøre hvilke navne, der vil give din baby de allerbedste betingelser for et godt liv.

Læs mere her!

Eller kontakt mig for en personlig samtale via min kontaktside. Tryk her.

Er du selv interesseret i at lære numerologi, så anbefaler jeg et kursus hos August Darius Danielsson. Det kræver at du kan engelsk på et rimeligt niveau. Læs mere her!

Læs andre artikler i samme kategori:

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet i og anvender den kaldæiske numerologi (kaldes også oldtidens numerologi) efter August Darius Danielssons principper. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke et bevidst valg, jeg traf. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.