Numerologi 9: Er du retfærdighedssøgende, disciplineret, ærlig, loyal og fair? Så er du nok 9’er

Grundvibration 9, Mars

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 9’er i grundvibration, hvis du er født den 9., 18. eller 27. i en måned.

Du er påvirket af Mars

Mars er handlekraftens planet, der ‘fyrer op’ under os, og får os til at kaste os ud i livets muligheder. Mars kendes også som ‘krigerens’ planet, der genererer drive, temperament og passion.

9 tallet – balanceret

Ærlig – loyal – fair – ser det store billede – står op for sig selv – står op for andre, hvis andre bliver uretfærdigt behandlet – stærk integritet – en aftale er en aftale – god dømmekraft – får tingene gjort – realistisk – praktisk – god leder – god dommer.

Personlighed

9 tallet repræsenterer lederskab, maskulinitet, slagkraft, autoritet, ærlighed, styrke, målbevidsthed, gennemslagskraft og retfærdighed.
9’ere har en autoritativ personlighed, og er gode til at sige fra overfor uretfærdighed. For en 9’er er en aftale en aftale og man holder, hvad man lover.
Som 9’er er du den ligefremme type, du er meget viljestærk, meget disciplineret, meget  selvstændig og god til at sige fra (medmindre du er repræsenteret af talværdien 11/2, der netop gør det svært at sige fra).

Fødte ledere

En velafbalanceret 9’er er en retfærdig og god leder, da 9’ere er begavet med evnen til at hurtigt at danne sig et overblik og se det store billede.
Du er som udgangspunkt den fødte leder, dog kræver du at der er styr på ’tingene’, hvilket kan få dig til at virke dominerende og til ligefrem at fortælle folk, hvad de skal gøre.

Retfærdighed

Retfærdighed er en af de vigtigste værdier for personer repræsenteret af talværdien 9. De siger fra hvis de selv bliver udsat for retfærdighed, men siger også fra på andres vegne, hvis de ser andre blive udsat for uretfærdighed.
Da retfærdighed er yderst vigtigt for personer repræsenteret af talværdien 9, har de også en dømmende personlighed på godt og ondt, fordi de gerne vil gøre verden bedre.

9 tallet – ubalanceret

Hysterisk – unødvendig hård kommunikation – meget hårdt liv – får mange fjender – bombastisk – selvretfærdig – urimelig – let at provokere – overlegen og bedrevidende – meget hård barndom – kontrolfreak – dominerende

Tarotkort

Tarotkortet for 9’eren er Eneboeren (The Hermit).

Den gamle (og dermed vise) Eneboer står med en stav og en lanterne, der symboliserer den spirituelle indsigt, som 9’ere viser vejen med.

Nattehimlens indigo-blå farve repræsenterer den skarpe intuition, der følger og leder 9’ere.

Samtidig fortæller kortet, at mange ting opdages takket være fordybelse, refleksion og stilhed langt væk fra byens mylder og stress.

Nøgleord for The Hermit er tilbagetrækning, meditation, indre visdom, indadvendt energi, bevidsthedens vej, lytte indad, visdom, refleksion og tålmodighed.

Vil du vide mere – så prøv en grundtolkning

Ovenstående beskrivelse giver kun et lille indblik i, hvilke personlige karakteristika du har med dig.

Din fødselsdato og dit fulde navn danner basis for et såkaldt numeroskop, der er en beregningsmodel, der viser alle de tal og energier, du har med dig.

Disse tal spiller sammen og det fulde numeroskop, der i virkeligheden er meget komplekst, giver et ret præcist billede af hvem du er, og hvilke styrker og svagheder, du har med dig.

Kunne du tænke dig en lidt grundigere tolkning og blive klogere på, hvilke energier, du derudover har med dig, så tilbyder jeg en grundtolkning til 299,- kr.

Grundtolkningen finder du her.

Læs andre artikler i samme kategori:

Wenke Jørgensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.