Numerologi 8: Er du meget viljestærk, arbejdsom, udholdende og skaber resultater? Så kan du være 8’er

Grundvibration 8, Saturn

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 8’er i grundvibration, hvis du er født den 8., 17. eller 26. i en måned.

Du er påvirket af Saturn

Saturn, også betegnet som skæbneplaneten, relaterer til modstand, ansvar og konsekvenser. Derfor er 8’ere ofte kendetegnet ved deres selvstændighed, viljestyrke og hårdførhed.

8 tallet – balanceret

Pragmatisk – får ting gjort – skaber resultater – hård og stærk viljestyrke – god til at tage ansvar – meget selvstændig – fremskridt støt og gradvist – næsten umulig at nedbryde – arbejdsom – disciplineret

Personlighed

En 8’er møder ofte en hel del kampe og modgang og derudover også tab i nære forhold. Derfor har du som 8’er ofte et ekstraordinært hårdt liv. Det er med til at hærde dig, så du kan blive stærk og bevare et ’koldt’ overblik.

8 tallet handler derfor om udholdenhed, overlevelse og overskud til at fastholde fokus og holde begge ben på jorden. Derfor ses talværdien 8 ofte blandt direktører, selvstændige og andre mennesker med et stort ansvar.

Livet er som en tur gennem et stormvejr

Du kan som 8’er føle at du går gennem et evigt stormvejr og 8 tallet betegnes da også som ‘Det Store Skæbnetal’.

Af samme grund kan du virke lidt hård udadtil, og du viser ikke så gerne din sårbarhed, for det føler du er et svaghedstegn.

Dine udfordringer er med til at gøre dig robust, og du er næsten umulig at nedbryde. Du forsætter med at gå videre og tager kampen op, uanset hvor mange gange der bliver stukket en kæp i hjulet.

8 tallet – ubalanceret

Stædig – kold og kynisk holdning – sociopatisk opførsel – manglende empati – stoler ikke på nogen – lader andre i stikken – ser det som et svaghedstegn at bede om hjælp – skjuler deres følelser – ingen passioner for noget – ekstremt hårdt og ubehageligt liv – mange nedture

Tarotkort

Tarotkortet for 8’eren er Styrke (Strength).

Kortet viser at den unge kvinde kan tæmme den vilde løve uden brug af hverken panser eller pisk, men med ubetinget kærlighed. Over hendes hoved svæver 8 tallet – symbolet for uendelighed og det evige liv.

Kvinden har visionerne, målene og drømmene og løven har handlekraften og progressiviteten til at udføre dem, hvilket giver en 8’er i balance ekstremt stor skaberkraft.

Nøgleord for ’Strength’ er udfordringer, stor indre styrke, overlevelsesevne, selvstændighed, praktisk sans, beslutsomhed, sejr og permanente forandringer.

Vil du vide mere – så prøv en grundtolkning

Ovenstående beskrivelse giver kun et lille indblik i, hvilke personlige karakteristika du har med dig.

Din fødselsdato og dit fulde navn danner basis for et såkaldt numeroskop, der er en beregningsmodel, der viser alle de tal og energier, du har med dig.

Disse tal spiller sammen og det fulde numeroskop, der i virkeligheden er meget komplekst, giver et ret præcist billede af hvem du er, og hvilke styrker og svagheder, du har med dig.

Kunne du tænke dig en lidt grundigere tolkning og blive klogere på, hvilke energier, du derudover har med dig, så tilbyder jeg en grundtolkning til 299,- kr.

Grundtolkningen finder du her.

Læs andre artikler i samme kategori:

Wenke Jørgensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.