Numerologi 6: Er faste rammer, tryghed, kontrol og stabilitet vigtige parametre i dit liv? Så kan du være 6’er

Grundvibration 6, Venus

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 6’er i grundvibration, hvis du er født den 6., 15. eller 24. i en måned.

Du er påvirket af Venus

Den feminine planet Venus relaterer til kærlighed, omsorg og velvære. Derfor er 6’ere tit kendetegnet ved en stor social tiltrækningskraft og  en magnetisk udstråling.

6 tallet – balanceret

Fantastisk kærlighedsliv – seksuelt tiltrækkende – solide familieværdier – karisma – charme – loyalitet – elsket af mange – magiske evner – grounded – praktisk – stærk fertilitet – ærlighed – varm udstråling – humoristisk sans – hyggelig

Personlighed

For en 6’er er familieliv, parforhold, tætte relationer, tryghed, komfort, faste rammer, kontrol og stabilitet vigtige værdier her i livet.

En 6’er er ofte meget karismatisk og født med en udstråling, der er med til at samle og forene mennesker.

Som 6’er er du tillige glad for traditioner, da de skaber en følelse af tryghed og hygge. Dit omsorgs-gen bevirker også, at du altid har tid til at hjælpe andre og ydermere er kendt for at være loyal og pligtopfyldende. Du er tillige kendetegnet ved at være charmerende, varm og rar.

Stædighed

6’ere kan virke ret så stædige, men det skyldes deres store behov for tryghed. 6’erens stædighed og ’holden fast’ i egne meninger kan give stridigheder og drama i deres relationer.

Potentiale til at lede

Ofte er 6’ere født med potentiale til at lede større grupper af mennesker, da de med deres stærke karisma og gode humor er med til at skabe solidaritet og fællesskabsfølelse alle steder.

6 tallet – ubalanceret

Bliver uvenner med folk – konflikter i familien – meget stædige – tryghedsnarkomaner – frygter forandringer – jaloux – manipulerende – yderst konservative – modarbejder nytænkning – arrogante – janteloven – holder fast i gamle normer

Tarotkort

Tarotkort for 6 tallet er De Elskende (The Lovers).

Ærkeenglen Gabriel velsigner det kærlige par, der fremstår nøgne som symbol på både ærlighed og en praktisk og ’grounded’ tilgang til livet.

Appelsinerne på træet repræsenterer frugtbarhed og reproduktion, og dermed selve skabelsens kraft.

Nøgleord for The Lovers er kærlighed, tiltrækning, fællesskabsfølelse, omsorg, harmoni, stabilitet, kontrol, tryghed, partnerskab og lidenskab.

Vil du vide mere – så prøv en grundtolkning

Ovenstående beskrivelse giver kun et lille indblik i, hvilke personlige karakteristika du har med dig.

Din fødselsdato og dit fulde navn danner basis for et såkaldt numeroskop, der er en beregningsmodel, der viser alle de tal og energier, du har med dig.

Disse tal spiller sammen og det fulde numeroskop, der i virkeligheden er meget komplekst, giver et ret præcist billede af hvem du er, og hvilke styrker og svagheder, du har med dig.

Kunne du tænke dig en lidt grundigere tolkning og blive klogere på, hvilke energier, du derudover har med dig, så tilbyder jeg en grundtolkning til 299,- kr.

Grundtolkningen finder du her.

Læs andre artikler i samme kategori:

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.