Numerologi 5: Har du en stor omgangskreds, masser af energi og kan med de fleste? Så er du nok 5’er

Grundvibration 5, Merkur

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 5’er i grundvibration, hvis du er født den 5., 14. eller 23. i en måned.

Du er påvirket af Merkur

Merkur er kendt som den livlige kommunikations-planet, der bevæger sig meget hurtigt, hvilket også kendetegner 5’ere, der er særdeles aktive, energiske og har et stort netværk.

5 tallet – balanceret

Rigtig god taler – kommunikerer meget både skriftligt og mundtligt – kommer godt ud af det med de fleste – populær – klar og præcis i sit udtryk – masser af energi – mange venner – god til at tjene penge gennem kommunikation – god til at investere penge – stor økonomisk formue

Personlighed

5 tallet repræsenterer hele spektret af sociale evner og intelligens, herunder at være veltalende og have en flydende kommunikation. Den sociale intelligens bevirker, at de imødekommende 5’ere har evnen til at kunne med alle, lige fra den hjemløse fyr på gadehjørnet til den administrerende direktør. Udover gaven der ligger i at være vellidt af de fleste, har 5’eren masser af energi og drive og kører ikke træt.

5’erens stærke kommunikative evner bevirker, at de er gode til at udtrykke tanker og ideer, og at de har den power, der skal til for at få deres visioner ført ud i livet.

Stort netværk

Netværket er sædvanligvis stort, eftersom 5’eren let får nye venner og føler sig ligeværdige med alle. 5’erens høje energiniveau sikrer både overskud og kræfter til at have et spændende socialt liv, naturligvis krydret med eventyr, action og spontanitet.

5 tallet udmærker sig ved at være det midterste tal i talrækken 1 – 9, og det er forklaringen på, at 5’ere er nogle individer, der er vellidte og kan med alle typer af mennesker.

5 tallet – ubalanceret

Flyvsk – vildledende – fortæller folk, hvad de vil høre – uærlig – mangel på struktur – taler for meget eller for lidt – god til at lyve – mange økonomiske op- og nedture – vil være neutral og undgå at vælge side – kamæleon

Tarotkort

Tarotkort for 5 tallet er Magikeren (The Magician).

Magikeren symboliserer adgang til den indre visdom, der leder os på rette vej. Staven der holdes op mod himlen skal betragtes som en tryllestav, der er i stand til at hente guddommelig skaberkraft ned på jorden.

Værktøjet på bordet antyder Magikerens mangfoldige muligheder og talenter.

Nøgleord for Magikeren er kommunikation, netværk, penge, energi, aktivitet, handlekraft, spontanitet og social intelligens.

Vil du vide mere – så prøv en grundtolkning

Ovenstående beskrivelse giver kun et lille indblik i, hvilke personlige karakteristika du har med dig.

Din fødselsdato og dit fulde navn danner basis for et såkaldt numeroskop, der er en beregningsmodel, der viser alle de tal og energier, du har med dig.

Disse tal spiller sammen og det fulde numeroskop, der i virkeligheden er meget komplekst, giver et ret præcist billede af hvem du er, og hvilke styrker og svagheder, du har med dig.

Kunne du tænke dig en lidt grundigere tolkning og blive klogere på, hvilke energier, du derudover har med dig, så tilbyder jeg en grundtolkning til 299,- kr.

Grundtolkningen finder du her.

Læs andre artikler i samme kategori:

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.