Numerologi 2: Er du følelsesstyret, let påvirkelig, men også til fest og farver? Så kan du være 2’er

Grundvibration 2, Månen

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 2’er i grundvibration, hvis du er født den 2., 11., 20., eller 29. i en måned.

Du er påvirket af Månen

Månen er feminin og indadskuende, og sætter som nattens dronning spot på instinkter, behov og følelser. 2’ere er derfor styret af deres følelser, hvilket betyder at de er let påvirkelige og meget sensitive.

2 tallet – balanceret

Stor kreativitet – empatisk sans – forståelse for mennesker – stærk intuition – inspirerende – fulde af visdom – idealistiske – hedonistiske – gode til at have det sjovt – stor indlevelsesevne

Personlighed

Som 2’er har du en blid, imødekommende og kærlig udstråling. Du er empatisk og af natur en meget åben person med et stort medfølende hjerte. Empati er en god ting, men 2’ere kommer desværre meget let til at tilsidesætte egne behov for at hjælpe og behage andre.

Dette gør derfor 2’ere meget velegnet indenfor erhverv, hvor man skal lytte, rådgive, vise omsorg eller omgås mennesker helt tæt på, det kunne fx være i sundheds- eller sygehussektoren.

2’ere kan være så følsomme, at månens forskellige faser påvirker dem stærkt, og de kan af samme grund skifte sindsstemning ret hurtigt. Alligevel har 2’ere det ofte bedst med at arbejde sammen med andre mennesker, og de er som udgangspunkt populære og gode til at tiltrække og samle mennesker omkring sig.

Et af 2’erens store ønsker er at skabe en helt anden verden, hvor fred og harmoni hersker. De mærker stemningen i mennesker og dyr så tydeligt, at de næsten føler det på egen krop.

Arbejdet skal være inspirerende

2’ere bevarer en super charmerende ’barnlig’ charme over sig gennem hele livet og kan have det ret svært med livets mere kedelige ‘afdelinger’. Som 2’er har man det ofte sådan at arbejdet skal være en kreativ og sjov proces, hvor succes ikke nødvendigvis behøver at være hovedformålet.
Det kan give problemer i forhold til koncentration og jordforbindelse, så man ikke lige får gjort sine projekter færdige.

2 tallet – ubalanceret

Pleasere – konfliktsky – melankolske – nærtagende – humørsvingninger – lavt selvværd – dårlig til at tage ansvar og få gjort tingene – mangel på struktur – dovne – copycats – urealistiske drømmere – kommer altid for sent – overfladiske – frygtsomme

Tarotkort

Tarotkort for 2 tallet er Ypperstepræstinden (The High Priestess).

Ypperstepræstinden er et udtryk for intuition, instinkter, visdom, dybe følelser og evnen til at mærke ind i andre mennesker.

Hendes hovedprydelse symboliserer månens faser, som alle har en stor påvirkning på forskellige elementer i vores verden.

Hendes kjole med den hvide del er et symbol på krystalklar indsigt, mens den blå del står for sandhed og loyalitet.

Nøgleord for ypperstepræstinden er mentoren, intuitiv viden, skjult visdom, clairvoyante evner, vejledende drømme, indre harmoni, fredsmægleren og heale­ren.

Få en grundtolkning

Her får du en grundig smagsprøve på hvad numerologi afslører om dig og dit potentiale, herunder dine udfordringer, styrker og svagheder.

Med min grundtolkning vil du ikke alene opnå større selvindsigt, men også finde ud af hvorfor du fx ofte havner i de samme  situationer gang på gang.

Læs mere her!

Læs andre artikler i samme kategori:

Wenke Jørgensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.