Numerologi 1: Er du livsnyder, drømmer stort og har frihedstrang? Så er du nok 1’er

Numerologi 1, Solen

Grundvibrationen udregnes på baggrund af den dato, du er født.  Din grundvibration relaterer til en planet og giver dig nogle helt særlige karakteristika.

Du er 1’er i grundvibration, hvis du er født den 1., 10., 19., eller 28. i en måned.

Du er påvirket af Solen

Solen er maskulin og udadrettet, og sætter som livets kilde fokus på livsgnist, vindermentalitet og autonomi, hvorfor 1’eren elsker frihed og hader enhver form for begrænsninger.

1 tallet – balanceret

Kæmpe vindermentalitet – store ambitioner – perfektionist – kreativ – optimistisk – god til at uddelegere arbejde – ønske om overflod og ubegrænset frihed – intelligent – arbejder smart snarere end hårdt – mange talenter

Personlighed

1-tallet er solens tal, og det handler om vindermentalitet, optimisme, gå på mod, vedholdenhed, se det positive, være livsnyder og have en meget stor personlig frihedstrang. Så man kan gøre hvad man vil, når man vil.

Som 1’er er du iderig, ambitiøs og har store drømme. Det, der giver dig den største motivation, er friheden til at gøre præcist, hvad du har lyst til uden at skulle følge andres dagsorden.

Du er målrettet, viljestærk og tager gerne kampen op, men er der for meget modgang, kan du godt finde på at trække dig.  Tingene skal helst fungere nogenlunde gnidningsløst, hvis du skal være en del af projektet.

Gode lederegenskaber

Perfektionisme og lederegenskaber hører med til 1’erens kvaliteter, og du uddelegerer gerne arbejdet, så du selv kan slippe for det 🙂 der ligger nemlig lidt magelighed i 1’eren.

Du har som 1’er naturligvis et stærkt vinderinstinkt, og vil i sagens natur gerne være den bedste i alt, hvad du gør.

Autoriteter har du det ikke godt med og du bryder dig heller ikke om at få udstukket ordrer. Den mest optimale livsstil for dig som 1’er er at være leder, selvstændig eller i det mindste at have en position hvor ingen prøver at dominere dig.

1 tallet – ubalanceret

Hedonistisk – forvirret – for spontan – hensynsløs opførsel – projekter fejler på grund af mangel på forberedelse – arrogant – stort ego – dårlig taber – falske forhåbninger – overvurderer egne evner – for meget håb og for lidt action – smertefuld mangel på succes

Tarotkort

Tarotkort for 1 tallet er Kejserinden (The Empress).

Kejserinden er et udtryk for nydelse og overflod, både i økonomisk forstand og rent frihedsmæssigt. Hun søger den ultimative frihed til at kunne gøre, hvad hun vil, hvornår hun vil og med hvem.

Scepteret i hendes højre hånd symboliserer, at hun er god til at lede og uddelegere arbejde.

Hun ser gerne, at tingene kommer let til hende.

Nøgleord for kejserinden er personlig frihed, rigdom, skønhed, feminin energi, kærlighed, kreativitet, afslapning, livsnydelse, forfængelighed og glæder.

Få en grundtolkning

Her får du en grundig smagsprøve på hvad numerologi afslører om dig og dit potentiale, herunder dine udfordringer, styrker og svagheder.

Med min grundtolkning vil du ikke alene opnå større selvindsigt, men også finde ud af hvorfor du fx ofte havner i de samme  situationer gang på gang.

Læs mere her!

Læs andre artikler i samme kategori:

Wenke Jørgensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.