Numerologi, kom godt i gang

Numerologi, kort fortalt

Numerologi er kort fortalt læren om tallene og deres energier. Hvert bogstav tilhører et bestemt tal, og hvert tal har en bestemt energi og vibration.

I numerologi bruges din fødselsdato og dit navn som udgangspunkt for et såkaldt numeroskop, som beskriver din skæbne – men vel at mærke en skæbne, som ifølge numerologien er til at ændre, hvis du er villig til at ændre dit navn (modsat fx et horoskop, hvor du må acceptere det, der er blevet dig givet).

Læs mere her.

Hvorfor kan det være noget for dig?

Det kan det, fordi du:

 • Vil komme til at se verden i et anderledes perspektiv, og du vil måske også opleve at en del af dine præferencer ændrer sig. Måske kommer du til at skifte stil, smag eller træffe helt nye valg som du aldrig kunne drømme om før.
 • Kommer til at navigere gennem livet med en el-cykel kontra en almindelig cykel, det vil sige, at du bliver meget bedre til at navigere og komme helskindet gennem det evindeligt skiftende vejr, vi alle bliver udsat for igennem livet.

 Hvordan kommer jeg i gang?

 1. Start med en numerologisk grundtolkning, som du finder her
 2. Klik på bestil nederst på siden
 3. Udfyld navn og fødselsdato på min kontaktside
 4. Indsæt følgende tekst i beskedfeltet: ‘jeg vil gerne bestille en grundtolkning’
 5. Tryk ‘send besked’
 6. Herefter sender jeg bekræftelsesmail med oplysning om betaling 

Efter et par dage får du en pdf-fil, der fylder ca. 15 sider og her kan du se, hvad du får med:

 • fokus på dine mest fremtrædende energier
 • uddybning af de energier, der ligger i dine navne
 • dit livstema og skæbnetal, der fortæller om din retning her i livet

På baggrund af grundtolkningen vil du hurtigt kunne vurdere, hvor meget du eventuelt vil kunne hente ved et navneskift. De fleste af mine kunder starter netop her, det vil sige med en grundtolkning, og ud fra denne bliver beslutningen om et navneskift truffet.

Jeg glæder mig til at høre fra netop DIG.

Se oversigt over produkter her.

Læs andre artikler i samme kategori:

Wenke Jørgensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.