Navneskift? Skal du så ikke hedde Kurt?

Besøg hos Lenette

Solen skinner og vi sidder på Lenettes miniature altan. Der er lige plads til to stole – udsigten er fed – man kan se langt ud over en masse villahuse og træer 🙂

Jeg er i gang med at fortælle Lenette om navneskift og numerologi. Hvad det handler om. Hvad det indebærer. Ja, at man faktisk kan tage navneskift, hvis man ikke er tilfreds med livet. Og på den måde ændre sin skæbne, tiltrække den optimale kærlighedspartner, få en sund økonomi, og i det hele taget være meget mere heldig i livet osv. osv.

Lenette kigger meget skeptisk på mig og udbryder så lige så syrligt som en sur citron:

“Skal du så ikke hedde Kurt?”

Jeg bliver noget overrasket over det udbrud…..

Lenette er da spirituel

Og jeg troede derfor, at hun ville tage navneskift og numerologi seriøst.

Derfor kigger jeg lidt mobset på hende… og begynder derefter at snakke om noget helt andet, og resten af vores samvær forløber som vanligt.

Men et halvt år efter 

Jeg er nu til gløgg hos Lenette, og nu næsten færdiguddannet som numerolog, og dermed i stand til at lave ret præcise tolkninger.

Lenette har ikke bedt om en tolkning, men jeg har alligevel lavet hendes og taget den med.

“Lenette surprise……..  jeg har lavet en numerologisk tolkning om dig til dig.”

“Nå”, siger hun lettere overrasket.

“Jeg har tænkt mig at læse den op, ligesom sidst jeg havde en numerologi aften sammen med fire tøser.”

“Okay”, kommer det konstaterende og Lenette læner sig tilbage i sofaen.

Jeg begynder at læse min tolkning op og undervejs kommenterer Lenette og virker meget positivt overrasket.

1 time senere

“Hvor er det mærkeligt”, siger Lenette……..

Og forsætter:

“Jeg er meget overrasket over, hvor præcist den faktisk beskriver min person og mit liv – eller – bedre sagt hvordan jeg opfatter mit liv, og de udfordringer jeg møder og har mødt på min vej og hvordan jeg opfatter mig selv. Det er skræmmende…”

½ år senere…..

Nu skal Lenette også have navneskift

Endelig! Endelig én i mine cirkler, der vil have nyt navn, og ikke inderst inde tænker sit… 😉

Jeg er super glad for det, og ser meget frem til, at vi nu får navneskift til fælles og kan følge med i hinandens transformation med mere… ❤️❤️❤️

Læs meget mere om numerologi her!

Læs andre artikler i samme kategori:

Wenke Jørgensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.