Navne: den tidligere numerolog havde givet hende 6 navne

Hun havde fået hele 6 navne

Jeg mødte Natalie (opdigtet navn) på en spirituel side på facebook, hvor hun havde klaget sin nød i forbindelse med navneskift.

Hun skrev at hun efter sit seneste navneskifte havde oplevet, at hun følte sig meget mere forvirret, stresset og konfus.

Jeg spurgte nærmere ind til det, og fandt ud af at Natalies tidligere numerolog havde givet hende hele 6 navne.

For som numerologen havde sagt til Natalie:

“Så får du en masse talenter at jonglere rundt med”.

Men faktum var, at livet for denne 6-navnede kvinde i høj grad var blevet forværret… Og som hun selv sagde, så mente hun at det hang sammen med netop navneskiftet, hvilket jeg var enig med hende i.

Hun begyndte at skraldgrine

Natalie havde tidligere spurgt en anden (kendt) numerolog til råds, som var begyndt at skraldgrine, da Natalie havde fortalt, at hun var registreret med 6 navne.

Det havde fået Natalie til at trække sig… og som hun såret sagde til mig, da vi snakkede i tlf. sammen:

“Tror du lige at det smadrede min lyst til at arbejde sammen med hende?”

Natalie og jeg blev enige om et samarbejde, og Natalie fik herefter 2 nye fornavne og et selvkreeret efternavn, som jeg er ret stolt af ❤️

Efterfølgende har jeg hørt fra Natalie, at hun har fået det meget bedre, og føler en langt større indre ro.

Du må højst have 4 navne

Navne

En gylden regel i numerologi er, at du maks må have 4 navne, da energierne ellers bliver for blandede og ukontrollerbare.

En gylden regel i numerologers verden er da også, at man maksimalt må have/få fire navne. Alt over fire navne vil have en negativ påvirkning på de fleste.

Det skyldes at alle de energier, som jo ligger indbygget i de forskellige navne, kan have helt modsatrettede effekter, og faktisk gøre mere skade end gavn.

Alt over 4 navne er virkelig no-go og får du en numerolog, der siger noget andet, så træk dig.

Jeg tjekker gerne dine navne uden beregning, skriv blot til mig på kontaktsiden.

Kunne du have lyst til en grundtolkning, er det muligt til en pris af 199,- kr.

Læs andre artikler i samme kategori:

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.