Numerologi, sjæl, krise og navneskift

Numerologi og sjæl

Inden vi bliver født, vælger sjælen genetiske og miljømæssige forhold. Hver sjæl vælger således bevidst det, den ønsker at opleve i hvert liv, og vælger specifikke bogstaver og tal via navn og fødselsdato.

Når en persons numeriske sekvenser er ‘nedskrevet’, og sjælen har valgt sine udfordringer og løsninger, vil personens adfærdsmønster blive skabt. Disse mønstre fungerer som aktivatorer og hjælper med at udløse situationer og begivenheder i vores liv. Når sjælen har afsluttet sit valg til den kommende inkarnation, vil sjælen også vælge den specifikke løsning til disse udfordringer.

Sjælen har selvfølgelig også valgt, hvem vi skal møde, have kemi med og forelske os i.

Handler ikke om religion eller lignende

Numerologi har intet at gøre med religion, clairvoyance eller det okkulte, men afslører den mere ‘usynlige’ side af tal, og er baseret på den forudsætning, at virkeligheden er skabt af usynlige numeriske koder.

I tusinder af år har mennesker erkendt, at stjernerne påvirker livet (astrologisk set), men de fleste ved ikke, at astrologi er baseret på numeriske beregninger. Derfor påvirker numerologi dit daglige liv.

Pythagoras var den første til at indse, at tal danner grundlaget for hele universet.

Han mente, at alle tal havde unikke egenskaber, og hvis man vidste, hvilke tal der dannede en persons energi, ville man forstå hans eller hendes egenskaber og liv.

Krise midt i livet

Sådan ser et numeroskop ud. De to små figurer viser tal fra din fødselsdato, den store figur viser tal fra dit navn.

Anne Linnets numeroskop. Ikke overraskende har hun flere tal med sig for at have en forførende måde at kommunikere på, derudover ses spotlight tallet 17/8 som livstema.

Det viser sig ofte, at mange mennesker har evner, der ligger ubrugte hen. Et almindeligt scenarie er, når folk har en krise midt i livet. Det sker, fordi folk føler, at de burde være et andet sted i deres liv, end der hvor de faktisk er.

Den numerologiske forklaring er ‘naturligvis’ at dine navne har dikteret en anden retning for dig, end den der ligger i din fødselsdato. Numerologi er opdelt på data baseret på hhv. din fødselsdato og dit navn, og de to kan godt stikke helt af fra hinanden.

Men det er der naturligvis også en mening med. Det handler om karma afvikling. Og det er min erfaring, at du først møder numerologien, når du har afviklet størstedelen af din karma.

Herefter har du så valget om du vil forsætte dit liv, som det er nu eller om du vil tage springet og få et navneskift, som løfter dig op i et langt højere frekvens.

Læs mere om frekvenser her!

Numerologi – prøv min grundtolkning

Og find ud af, hvor meget du eventuelt kan hente ved et navneskift.

Mangler du fx altid penge problemer eller er uheldig i kærligheden, så vil den numerologiske tolkning du får fra mig, også bekræfte det.

Derudover får du med min tolkning også mere selverkendelse og indsigt i stærke og svage sider. Jeg kan også fortælle dig, om din fødselsdato contra dit navn afviger stærkt fra hinanden.

Læs mere om min grundtolkning her!

 

Læs andre artikler i samme kategori:

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.