Numerologi: 16/7, en uheldig og tung energi, som alle med navnet Anne, Bjarne, Camilla, Julie, Mikael, Heidi eller Sascha har med sig

Samtidig er denne energi en af de mest udbredte 

16/7 energien som jeg taler om, vil jeg skønne at omkring 50% af befolkningen bærer via enten deres navn eller fødselsdato.

16/7-energi

Talvibrationen 16/7 er en af de tungeste og mest problematiske energier at have med sig. Den indeholder dog også noget godt, det gør alle talvibrationer næsten, men 16/7 er på mange måder kedelig at have i sit navn eller fødselsdato, da det er et tal for at miste relationer, men også et tal for at overhøre kroppens signaler, samtidig med at man ikke mærker, at man faktisk overbelaster sit system/psyke/krop.

16/7 medfører, at man lukker ned for at mærke sig selv, og derfor har man også en tendens til fysisk og psykisk at køre sig selv for hårdt.

Andre forsvarsmekanismer med 16/7

 1. Du kan blive så paralyseret af dine følelser, at du slet ikke kan tænke..
 2. Du reagerer med frygt og er i det hele taget frygtstyret
 3. Du kan have paranoide tendenser
 4. Du kan i høj grad have tendens til eskapisme
 5. Du kan have tendens til at negligere kroppens behov
 6. Du kan have tendens til virkelighedsflugt gennem rusmidler
 7. Du kan have meget svært ved at lade andre komme tæt på dig
 8. Du kan have tendens til at foretrække isolation, fordi mødet med andre kan være smertefuldt eller fremprovokere angst for at miste
 9. Du kan virke som om du er arrogant og føler dig hævet over andre, men det er i virkeligheden også en forsvarsmekanisme
 10. Du er bange for nærhed, og har svært ved at skabe tætte forbindelser

Jeg havde selv energien i mit gamle navn, og kan nikke ja til flere af ovenstående punkter, blandt andet punkt 1, 2, 4, 6, 7, 8, 9 og 10. Stort set alle sammen.

Egne erfaringer med 16/7

I forbindelse med mit navneskift kan jeg virkelig mærke, at 16/7 fader ud. Jeg kan huske at mens jeg havde 16/7, så tænkte jeg altid efter at have været sammen med mine veninder, om de nu ville se mig igen eller om de ville droppe mig…

Andre har derudover fortalt mig, at jeg ofte virkede arrogant, og det er jeg overhovedet ikke, har aldrig været eller tilsigtet at være det. Jeg kan personligt ikke fordrage snobberi eller folk, der føler sig overlegne i forhold til andre.

At være mig selv havde jeg også store problemer med, og jeg havde slet ikke lyst til at åbne mig, eller virke sårbar på nogen måde. Det med ikke at kunne være mig selv, bevirkede at jeg følte mig særdeles anspændt i næsten alle sociale situationer.

Med 16/7 mister du relationer

Og ja det gør vi alle, men med 16/7 mister du stort, og mere end det gennemsnitlige. Du kan også komme til at opleve materielle, økonomiske og karrieremæssige tab.

Jeg har to veninder, der er stærkt 16/7 repræsenteret, og det kan man godt se på deres vennekreds. Folk dør, de bliver uvenner med folk eller de vælger selv folk fra af personlige årsager.

Ofte kan man heller ikke føle sin sande lidenskab, så dette kan føre til den ’sikre’, men kedelige vej. Jeg havde som sagt selv 16/7 i mine gamle navne, og har hele livet søgt efter noget, jeg kunne brænde for. Men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sætte i stedet for det kedelige kontorjob og blev derfor hvor jeg var.

Det er derfor ikke usædvanligt at folk med denne energi har en grundlæggende sorgfuld følelse, som kan være forårsaget af at have mistet meget i sit liv fx nære personer eller måske noget, der er lagt meget energi i at bygge op, da man som nævnt ovenfor også kan komme til at opleve materielle, økonomiske og karrieremæssige tab.

Potentialet i 16/7

16/7 har dog også sine gode sider, som fx stor visdom, stærk intuition, social magnetisme, idealisme, universel forståelse og åbne ‘kanaler’ til Kosmos.

Generelt er du, som har en 16/7 repræsentation, et meget søgende menneske, der leder efter den dybere mening med livet og noget at ‘brænde for’.

Nøgleord for 16/7:

Nedenstående karaktertræk vil du også kunne genkende, hvis du har 16/7 med dig!

 • frygtstyret
 • oplever drama
 • dødsangst
 • pludselige tab af enhver art
 • angst for at miste
 • følelsesmæssig afstand til andre
 • ensomhed
 • savner nærhed
 • kontrolfreak
 • føler livet er hårdt
 • regelrytter
 • frygt for at være sig selv
 • dyb sorg og smerte
 • føler sig lammet af frygt
 • lukker sit hjerte
 • depression og fobier
 • misbrug og narkomani

Min far var født 1933, ergo 16/7 i årsvibration

Et eksempel er også min dejlige, nu afdøde far. Han var født den 16. oktober, og kunne derfor aldrig slippe af med den energi, der ligger i 16/7, som han jo så havde ikke alene i sin fødselsdato, men også i sin årsvibration.

Har du 16/7 i dit navn, kan du ændre dit navn, men er du født den 16. i en hvilken som helst måned, så har du energien med dig, resten af dit liv. Det samme gælder folk, der er født i 1933, 1942, 1951 og 1960, hvor årsvibrationen så giver en 16/7 energi.

Min far mistede næsten hele sin familie, fordi han kom til at fornærme folk eller på anden vis stødte folk fra sig.

Så vi kender nærmest ingen familliemedlemmer i dag fra min fars side. Lidt trist egentlig…

Tjek selv om du har 16/7 med dig her!

Har du fået lyst til en numerologisk grundtolkning, så kører jeg pt. med et introtilbud på 300,- kr.

Læs mere her.

Er du selv interesseret i at lære numerologi, så anbefaler jeg et kursus hos August Darius Danielsson. Det kræver, at du kan engelsk på et rimeligt niveau. Læs mere her!

Læs andre artikler i samme kategori:

Wenke Jørgensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.