Navneskift til dyr

Navneskift eller tolkning

På samme måde som vi mennesker bliver påvirket af vores navne-energier, ja så gør dyr også.

Er din kat, hund eller hest uforklarligt nervøs eller sky? Ofte syg? Larmer (for) meget?

Jeg kan tolke på dit dyrs fødselsdato og navn, fuldstændig på samme måde, som jeg gør med mennesker. Det kræver så bare at du har fødselsdatoen på dit dyr! Dog vil dyrets navn også kunne fortælle en hel del om dit dyr.

Det vil blandt andet afsløre hvilke energier, dit dyr har med sig. Og hvilke energier, der er fraværende.

En tolkning belyser altid, hvad der er ’på spil’.

Pris pr. tolkning 500,- kr.

Har du fået tolkningen, og bestemt dig for at dit dyr skal have et navneskift, så kører jeg pt. en intropris på 791,- kr.

Læs andre artikler i samme kategori:

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.