Karmiske forbindelser

Er I karmisk forbundet

Et af de emner jeg synes, er utroligt spændende, er karmiske forbindelser.

At være karmisk forbundet vil sige, at du og den pågældende person på sjælsniveau har lavet en kontrakt til gavn for jer begge, som sørger for at I hver især udlever bestemte livslektioner.

Dine karmiske forbindelser

Alle de relationer vi har i vores liv, er perfekt sammensat i forhold til det liv, vi lever. Disse relationer er aftalt og planlagt på et højere niveau, inden vi blev født og tog denne krop.

Nogle af vores relationer er noget helt særligt. Karmiske forbindelser. Disse indeholder stor læring og er oftest smertefulde møder, som har til formål at sørge for at du får det erfaringsgrundlag, som du på et højere plan allerede har planlagt. 

Læs mere om karma lige her!

Er relationen til ham karmisk

Er der nogle relationer i dit liv eller i din fortid, du gerne vil have undersøgt?

Så kan jeg tjekke det for dig. Det vil være et ja/nej svar.

Det jeg skal bruge i den forbindelse er dit og den pågældende persons fødselsår.

Er I fra samme årgang, kan jeg dog afsløre, at I er karmisk forbundet og følger den samme skæbnerytme.

Prisen er 50 kr for 1 relation.

Prisen er 100 kr for 3 relationer.

Skriv blot en besked i kontaktformularen eller via messenger, hvis du gerne vil have, at jeg undersøger nogle relationer for dig.

Læs andre artikler i samme kategori:

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.