Transformation og navneskift

Transformation og navneskift

Når du har taget beslutningen om et navneskift, føles det stort. Den dag, du får besked i din e-boks om dine nyregistrerede navne, føles det også stort og magisk.

Med dine nye navne vil du i de første måneder herefter opleve fornyet energi, eksta gå på mod og meget mere optimisme. Det føles virkelig godt og livsbekræftende.

Din transformation starter

Derefter kommer der et skift i energierne og den normalt hårdeste del af transformationen går i gang.

Fra den du har været til det fremtidige dig. Derefter bliver det nemmere, men stadig masser af transformation. Det kan være hårdt, men det er meget individuelt.

Selv har jeg ikke under min transformation været plaget af nogle oplevelser, jeg ville kalde for hårde.

Men det er meget, meget forskelligt hvordan folk oplever den proces. Fælles er at ingen helt går ram forbi. Det kan være karma/bagage/gamle mønstre, der går tilbage til tidligere liv, som skal slippes på en kortere årrække.

Det er en proces, hvor man oplever kæmpe personlig vækst, men det kan være hårdt, fordi man bliver konfronteret med meget af det, man tidligere har lidt under. Det gode er, at der er lys for enden af tunnelen. Man oplever mange af de her ting for sidste gang, for derefter at slippe det for altid.

Hver dag går man mod bedre og bedre tider, man integrerer flere og flere egenskaber fra sine nye navne og allerede i løbet af det første år er der normalt en mærkbar forbedring.

En gradvis proces

Det er som regel 5. – 8. måned, der kan være hård, det kan være karma der har været indkapslet i mange år, som nu skal transformeres. Det afhænger også af, om man selv arbejder med eller mod vibrationerne. Det er en gradvis proces.

Efter den første svære periode vil du mærke 2 skridt frem og 1 tilbage. Efter 1 – 2 år vil du mærke mere fremgang, efter 2 – 3 år endnu mere fremgang og så fremdeles.

Det kan altså være nogle heftige temaer, man skal gennemarbejde i denne proces og der er ingen genveje. Men det er det hele værd for der venter et stort, magisk eventyr på den anden side.

Hvad kan et eventuelt navneskift betyde for dig

Er du blevet nysgerrig og vil høre, hvad et eventuelt navneskift kan gøre for dig? Så bestil min grundtolkning!

Læs andre artikler i samme kategori:

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.