Numerologi: 29/2, en energi der tiltrækker sorg og smerte i dit kærlighedsliv

Denne energi er heldigvis ikke så udbredt

Men jeg vil alligevel skønne, at ca. 15 – 20 % af befolkningen har denne energi med sig.

Du har derudover 29/2 energien med dig, hvis du er født den 29. i en hvilken som helst måned.

Denne energi kan via din unikke sammensætning af navn og fødselsdato også sagtens forekomme i dit numeroskop, og jeg ser den jævnligt.

29/2 indikerer foruden tendensen til at please andre, også sorg og bedrag i kærlighedslivet, og en tilbøjelighed til at være så blød og usikker på sig selv, at det bliver udnyttet af andre.

Læg dertil oversensitivitet, manglende selvtillid, godtroenhed, indre uro, stress og søvnløshed.

Energien indikerer også, at du føler at du bliver taget for givet, du føler dig ikke værdsat og ofte heller ikke god nok.

29/2 indeholder mange af de aspekter, der ligger i 11/2 energien. Læs om 11/2 også for at få det fulde billede af 29/2.

Overlevelsesstrategier

Nedenfor finder du nogle af de almindeligst forekommende overlevelsesstrategier, der knytter sig til 29/2.

 1. Fornægtelse. Du nægter at indse noget, der er smertefuldt.
 2. Undgåelse. Du udskyder det ubehagelige eller undgår det helt.
 3. Naivitet. Du ‘overser’ facts og finder forklaringer, der bekræfter dig.
 4. Drama. Du bliver nemt ophidset og reagerer med dine følelser i stedet for med ‘sund’ fornuft.
 5. Intellektualisering. Du rationaliserer og tænker dig frem til løsninger og forklaringer.
 6. Ønsketænkning. Du drømmer om, at tingene en dag bliver bedre…
 7. Projektion. I stedet for at være i kontakt med og anerkende sider af dig selv, lægger du dem over på andre.
 8. Passiv aggression. Du er ikke i kontakt med din vrede og aggression, som i stedet kommer ud mellem sidebenene i form af ironi eller sarkasme.
 9. Reaktionsdannelse. Du viser det modsatte af det, du egentlig føler. Du smiler til den person du er vred på.

29/2 er ikke en energi, jeg kender fra mig selv. Men jeg kan se den hos flere i mit netværk.

De personer, der er repræsenteret med denne energi, får sjældent et lykkeligt kærlighedsliv, eller det de egentlig vil have her i livet… Denne energi er derfor meget tung at have med sig! Er du født den 29. i en hvilken som helst måned, så kan du naturligvis ikke ændre på det, men et navneskift vil afbalancere dit numeroskop, og modvirke den tunge energi fra 29/2.

Altid sorg og smerte med 29/2

Det er dog sådan med denne energi, at du fx sagtens kan finde dit livs kærlighed, og endelig få den familie du altid har ønsket dig, for så at finde ud af, at dit livs kærlighed ikke kan få eller vil have børn. Det er bare et eksempel på, at der altid er tilknyttet sorg og smerte sammen med denne energi, også selvom du faktisk har fået din drømmepartner.

Eller også har dit livs kærlighed altid travlt eller arbejder for meget. Der er med denne energi også en stor risiko for, at du aldrig møder den partner, du ønsker at dele livet med.

29/2 er som nævnt en energi, der tiltrækker sorg og smerte i kærlighedslivet, og foruden dette også mindreværdskomplekser, selvkritik og lavt selvværd.

Da 29/2 som nævnt tidligere indeholder mange af aspekterne fra 11/2, er 29/2 således en meget uheldig energi at have med sig, og du kan som sagt ikke ændre din fødselsdato, men har du 29/2 med dig via din unikke sammensætning af fødselsdato og navn, så anbefaler jeg dig kraftigt et navneskift.

Potentialet i 29/2

29/2 en nuance af 2-tallet, Månens tal, som står for det følsomme, det kreative, det medfølende og det blødeste af det bløde. Tværsummen af 29/2, dvs. 2 tallet sørger for at  man også er livsnyder, åben af natur og letpåvirkelig, samtidig med at man gerne vil have det sjovt.

En af de store forcer er med denne energi er, at man er god til at mærke ind i mennesker, og tage hensyn, og gerne giver en hjælpende hånd med, hvis det brænder på. Med den empatiske sans og det store medfølende hjerte bliver man let påvirket af andres sindsstemninger, som kan være svære at slippe.

Med denne energi er man også et socialt menneske, der elsker sjov og ballade, og derudover ligger kvaliteter som god fantasi, kreativitet og innovation også gemt her.

Der ligger i 29/2 desværre et stort aspekt af at blive udnyttet af andre.

Øvrige karakteristika ved 29/2

Nedenstående karaktertræk vil du kunne genkende, hvis du har 29/2 med dig!

 • Pleaser tendenser
 • bliver let sur
 • mange dybe frustrationer
 • tiltrækker energivampyrer
 • depressiv
 • lav energi
 • ofte forrådt
 • trist kærlighedsliv
 • dårlige venner
 • folk udnytter dig
 • indre uro
 • stress
 • søvnløshed
 • konfliktsky
 • dørmåtte
 • nærtagende
 • bekymrer sig meget
 • ubeslutsom
 • tvivler på sig selv

Er du selv interesseret i at lære numerologi, så anbefaler jeg et kursus hos August Darius Danielsson. Det kræver, at du kan engelsk på et rimeligt niveau. Læs mere her!

Tjek selv om du har 29/2 med dig her.

Læs mere om numerologi her!

Læs andre artikler i samme kategori:

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet efter den kaldæiske numerologis principper, hvor undernumeroskop og vurdering af de bedste årstalsrækker indgår som en helt central del i vurderingen af det bedste navneskift. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke ligefrem ønskejobbet for mig. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.