Navneberegner

Indsæt dit navn i min navneberegner lige nedenfor og læs om de tal-energier, der knytter sig til dine navne. Har du et navn, der giver et 1-cifret tal i sum, så klik her og læs 'Hjælp til navneberegner'.

Se detaljer om navne-energier nedenfor

10/1 Skæbnehjulet

10/1 er en nuance af 1-tallet, der er Solens tal, og det handler om vindermentalitet, optimisme, gå på mod, se det positive, være livsnyder og have en meget stor personlig frihedstrang. Så man kan gøre præcis hvad man vil, når man vil.

Du har stor personlig frihedstrang, og en lige så stor vindermentalitet. Du er perfektionist til fingerspidserne, og dine ambitioner er store, selvom du egentlig også er lidt magelig. Du er den spontane type, der ser optimistisk på tingene.

Balanceret:

Masser af held – synkronicitet – at omdanne projekter til guld – god til at uddelegere arbejde med succes – stor optimisme – håb – glad og let at omgås – stærk vindermentalitet – opnår nemt succes

Ubalanceret:

Hensynsløs opførsel – solo-rytter – projekter ender i fiasko – for spontan – arrogant – stort ego – touchy – dårlig taber – dårlig selvtillid – elsket og hadet – tager for mange chancer – dårlig risikovurdering – flyvsk

11/2 Lavt selvværd / mindreværdskomplekser

11/2 er en nuance af 2 tallet, Månens tal, der repræsenterer underbevidstheden og følelseslivet, inklusiv aspekter som gerne at ville have det sjovt, at lade sig styre af sine følelser, være letpåvirkelig og blød med en god indlevelsesevne og forståelse for mennesker.

Du er en empatisk, kreativ og blid person, der er medgørlig og blød, dog nogle gange så meget at det bliver udnyttet. Du kan have svært ved at sætte grænser og sige fra. Dit pleasergen er stort, og nogle ville beskylde dig for at være konfliktsky. Du bliver nemt stresset, og du bekymrer dig generelt alt for meget.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Mindreværdskomplekser – følelse af at have meget at bevise – svag – træt – pleaser – bliver svigtet af andre – svært ved at sige fra – tvunget til at kæmpe på alle livets områder – ulykkelig – depressiv – for følsom – tiltrækker energivampyrer – at gøre for meget for andre og ikke få nok til gengæld – dårlig søvn i perioder – misbrug af stimulanser – bange for at sige sin mening

12/3 Offeret

12/3 er en nuance af 3-tallet, Jupiters tal – og det intellektuelle tal, der står for klogskab, succes, strategi, humor, kritisk sans, målrettethed, teoretisk lærdom og en kæmpe vindermentalitet.

Du er en intelligent og videbegærlig person, der ofte er interesseret i emner som historie, filosofi, psykologi, teori og videnskab m.m. og du vil gerne forstå ting i dybden. Du kan virke lidt reserveret og introvert, og nogle gange have oplevelsen af hverken at blive hørt eller set.

Talværdien 12/3 er også kendt som offertallet og 12/3 er derfor en energi, der skaber og tiltrækker drama, intriger og konflikter. Dette sker helt ubevidst og utilsigtet.

Du kan opleve at blive offer for egne drømme og planer, eller opleve misforståelser i kommunikation med andre, og bagefter får du måske tankemylder og begynder at overanalysere og fejlfortolke.

12/3 handler derudover om at opnå og skabe succes, men den vil på et tidspunkt formentlig smuldre mellem dine hænder. Ofte på grund af ydre omstændigheder, pres udefra, drama eller noget man må tage sig af, så man ender med at miste, hvad man har bygget op.

12/3 er desuden kendt som misbrugstallet, og energien kan også være med til at generere depression, angst og fobier.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Føler sig som et offer – magtesløs – opnår succes og mister det hele igen – tab på grund af andre – frygt for at miste – lærer ikke af fejl – overanalyserer – søger en dybere mening, som ikke er der – selvdestruktiv adfærd (kan være narkotikamisbrug, rygning, alkoholmisbrug eller andre afhængigheder) – tendens til depression – paranoid

13/4 Opfinderen / rebellen

13/4, en nuance af 4 tallet og Uranus’ tal. 4 tallet står for innovation, nytænkning, nysgerrighed og forandring. At man er god til at tænke ud af boksen, finder nye løsninger og gør ting på sin helt egen unikke måde.

Du er en person, der er rigtig god til at få nye originale ideer, der ikke er set før. Super god til at tænke ud af boksen og gøre ting anderledes og på en helt unik måde. Nogen vil måske opfatte dig som lidt rebelsk og anti-autoritær, og typen der er på tværs bare for at være det.

Balanceret:

Stor opfinder – nye ideer flyder frit – ved hvordan man gør nye opfindelser til en profitabel forretning – healer evner – first mover – genial – at være original – forud for sin tid – god til teknologi – forstår videnskab – nytænkende – innovativ – høj IQ

Ubalanceret:

Forvirret – svær at omgås – humørsvingende – ustabil – det sorte får – rastløs – indre utilfredshed – misforstået – ’rasmus modsat’ – ved ikke, hvad man vil – bliver bedraget af andre – dårlig til teknologi – virker uintelligent – rebelsk – mærkelig – lav IQ

14/5 Iværksætteren

14/5 er en nuance af 5-tallet, som er Merkurs tal. Det handler om kommunikation, business, at være god til penge, handlekraft, relationer, flotte talegaver og evnen til at kunne med alle/være vellidt.

Du er en type, der er meget socialt anlagt, og fyldt med energi. Dit aktivitetsniveau er højt og du har altid gang i et eller andet.

Du er velformuleret og god til at udtrykke dig, ofte på en meget fængende måde. Du undersøger tingene, og derfor er din måde at kommunikere på også baseret på facts.

Balanceret:

God til at investere penge – faktabaseret – iværksætter – beskeden – velforberedt – innovativ – forstår tingene let – populær – flotte talegaver – meget social – menneskekender – meget aktiv – skudsikker i sin kommunikation

Ubalanceret:

Mange økonomiske op- og nedture – meget negativt fokus på økonomi – taler for meget – dårlige investeringer – vildt genert – har problemer med mennesker – manipulerende – overmodig

15/6 Magi – sort/hvid

15/6 er en nuance af 6-tallet, Venus’ tal for kærlighed, omsorg, tryghed, traditioner, stabilitet, sammenhold og familie, traditionelle kerneværdier plus et konservativt værdisæt.

Du er charmerende og karismatisk og virker ofte socialt dragende på andre med dine eminente talegaver og beundringsværdige evne til at underholde. 15/6 kaldes da også for ’skuespillertallet’, ikke alene fordi man kan være god til at mestre scenen og spotlightet, men også fordi du er god til at sætte en facade op og skjule dine følelser (hvilket der ikke er noget dårligt i – det er en måde at passe på sig selv på).

Balanceret:

Ekstremt karismatisk – forførende – meget attraktiv – stor scenekunstner – god til at brande sig selv – kunstneriske evner – fortryller mennesker – inspirerende – elsket af mange

Ubalanceret:

Sociopat / psykopat – hidsig – kontrolfreak – dominerende – ekstremt sårbar – skrøbelig – egotripper – negativt manipulerende – nedbryder andre mennesker – uhelbredelige og sjældne sygdomme – depression – skizofreni – offer for negative paranormale aktiviteter

16/7 Kamp for overlevelse

Personer, der bærer navne med tal-energien 16/7 er påvirket af planeten Neptun, der blandt andet står for følgende karakteristika:

 • forståelse for at alt er forbundet
 • åbne kanaler til Kosmos
 • spiritualitet
 • intuition
 • clairvoyance
 • visdom
 • evnen til at se alt i et filosofisk lys
 • og søge de dybere svar i livet

Derudover er du generelt et meget søgende menneske, der leder efter den dybere mening med livet, og med din livsvisdom og evne til at se tingene i et større perspektiv, er du god til at motivere og opløfte andre mennesker.

16/7 handler dog også om at miste relationer, opleve drama, have angst/fobier og/eller føle, at livet er en kamp for overlevelse.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Miste relationer – livet er en kamp for overlevelse – lav livskvalitet – livet er hårdt – hårdhed så andre holdes på afstand – kan ikke mærke sig selv – kan være en kold skid – undlader at handle på advarselssignaler i forbindelse med helbredet – frygt for død – fobier – de fleste relationer holdes i en armlængde – frygt for tab i relationer

17/8 Udødelighed / berømmelse

17/8 er en nuance af 8 tallet, der også kaldes for ’Det store Skæbnetal’ repræsenteret af Saturn (skæbneplaneten). 8 tallet handler om permanente forandringer, der vil vare evigt (disse kan være både positive og negative), da 8 tallet repræsenterer symbolet på evigheden. 8-tallet står på det personlige plan for stor indre styrke, disciplin, handlekraft og selvstændighed.

Med talværdien 17/8 i bagagen er du en person, man lægger mærke til. Du har en helt særlig udstråling, og du forstår at mestre scenen. Du trækker nemt opmærksomhed til dig, og har det helt fint med at være i centrum. Ofte fylder du hele rummet, når du træder ind.

Balanceret:

Meget højt intellekt og høj IQ – meget karismatisk – sandsynlighed for berømmelse – stærk indflydelse på andre mennesker – naturlig født leder – god intuition – kreative evner – inspirerende – sandsynlighed for rigdom – god til at være i rampelyset – høj visdom – kæmpe udstråling

Ubalanceret:

Meget privat person – bryder sig ikke om at være i centrum – får meget negativ opmærksomhed – sky – berømt for noget negativt – konstant skulle løse problemer – bange for opmærksomhed – ikke autentisk

18/9 Hårdt arbejde og kamp

18/9 er en nuance af 9 tallet, der repræsenterer maskulinitet, lederskab, autoritet, ærlighed, styrke, vedholdenhed, gennemslagskraft og ikke mindst retfærdighedssans.

Du er en meget ressourcestærk person, der både er stræbsom, ambitiøs, handlekraftig og arbejdsom. Din retfærdighedssans er stor, også på andres vegne, du følger dine principper, og kæmper for det, du tror på.

Balanceret:

Aldrig balanceret, men når det er mindre ubalanceret, får du en person, der er:

Hårdtarbejdende – selvdisciplineret – kan tjene penge – lederpotentiale – meget selvstændig – retfærdig – en aftale er en aftale – holder hvad man lover

Ubalanceret:

Meget materialistisk livssyn – selvretfærdig – mange problemer i familie – meget lav bullshit-grænse – trang til kontrol – arbejdsnarkoman – eksplosiv – kortluntet – indestængt vrede – dominerende – egenrådig – lægger ikke fingrene imellem – tiltrækker uretfærdighed – ikke meget kommer med lethed – stærkt kritisk – skaber drama – mange frustrationer – siger meget hårdt fra

19/1 Optimisten

19/1 er en nuance af 1-tallet, Solens tal der står for vindermentalitet, lederegenskaber, optimisme, perfektionisme, gå på mod, se det positive, og have en meget stor personlig frihedstrang. Så man kan gøre hvad man vil, når man vil.

 Du er den optimistiske type, ofte glad ’for no reason’, du er spontan og en drømmer, der har store håb for fremtiden. Du har en formidabel evne til at komme videre, hvis livet skuffer eller udfordrer dig.  Du kan altid se lyset for enden af tunnelen uanset hvor dårligt det går. Du holder ganske enkelt modet oppe.

Balanceret:

Masser af held – let at omdanne projekter til guld – god til at uddelegere med succes – stor optimisme – håb – glad person – vindermentalitet – får let succes – magt og lederskab – spontan – rigdom – frygtløs – synkronicitet – god jordforbindelse

Ubalanceret:

Flyvsk – forvirret – projekter ender i fiasko på grund af mangel på forberedelse – for spontan – arrogant – stort ego – touchy – dårlig taber – elsket og hadet – falsk håb – overvurdering af egne evner – for meget håb og for lidt handling – smertefuld mangel på succes – negligerer det svære og det negative

20/2 Passion / lidenskab

20/2 er en nuance af 2 tallet, Månens tal, der står for underbevidstheden og følelseslivet, inklusiv aspekter som gerne at ville have det sjovt, at lade sig styre af sine følelser, være livsnyder og samtidig blid, kreativ, empatisk og med en god indlevelsesevne.

Du er af natur meget fintfølende, kærlig og betænksom. Med talværdien 20/2 kender du din vej og du lytter til din intuition. Du er så heldig at universet faktisk guider og leder dig i den rigtige retning.

Balanceret:

At vide, hvilken vej man skal gå i livet – vanvittigt passioneret – kreativitet – god intuition – meget sjov og livsglæde – føler et kald – ønske om at ændre verden til et bedre sted for hele menneskeheden – empatisk – god til at læse mennesker – god til at forstå mennesker – elsker naturen og dyr – idealist – universel beskyttelse – indre guidance

Ubalanceret:

Skiftende interesser – manisk – vildledt – psykiske problemer – ubalancerede psykiske evner – bipolar – skizofren – negativt spontan – fanatisk – ekstremistisk opførsel – stalker-agtig opførsel – snakker folk til døde

21/3 Totalt gennembrud

21/3 er en nuance af 3-tallet, Jupiters tal – også kaldt for det intellektuelle tal, der står for klogskab, intelligens, succes, kritisk sans, ambitioner, målrettethed, teoretisk lærdom og en kæmpe vindermentalitet.

Du er en type, man generelt ville kalde for akademisk intelligent og også lidt den type, der ’ved det hele’. Derfor kan du på nogle mennesker virke overlegen og forbeholdt. Du kan godt føle, at succesen er ’langt væk’ og at du aldrig opnår den, men tværtimod oplever et liv fyldt med kedelige pligter og ansvar.

Balanceret:

Totalt gennembrud – ustoppelig og ultimativ succes – ekstremt smart – altid 10 skridt foran sine rivaler – god sans for humor – stærk karisma – strategisk geni – stor beslutsomhed – ekstremt målrettet – ’knække koden’ – meget ambitiøs

Ubalanceret:

Masser af lektioner/fiaskoer – løbende håb om den ultimative succes, der udebliver – masser af modgang – stædig – ensom ulv – overlegen og arrogant – fordømmende adfærd – lang tunnel af lærdom – meget kritisk 

22/4 Naivitet / rygsæk fyldt med fejl

22/4 er en nuance af 4-tallet, der er Uranus’ tal og står for innovation, nysgerrighed, nytænkning, originalitet og at skabe forandring. Det er et genital, som mange af de største videnskabsmænd og genier har i deres numeroskop, for er man repræsenteret af 4 tallet, tænker man innovativt og ser altid nye muligheder.

Derudover står 22/4 for, at du kan være lidt godtroende og naiv, og stole for meget på de ’forkerte’, hvorfor der i talværdien også ligger, at man ikke har en særligt god realitetssans/dømmekraft. Selv er du et godt menneske, der ønsker det bedste for andre, men det kan blive groft udnyttet.

Balanceret:

Tallet 22/4 er aldrig balanceret, men har man et balanceret numeroskop, er de mindre dårlige aspekter ved dette tal:

Innovativ – at se nye muligheder i enhver situation – tro på det bedste i alle mennesker – generøsitet – tænke ud af boksen – nyskabende

Ubalanceret:

At have tillid til de forkerte mennesker – naiv – give for mange chancer – tiltrække kriminelle – forvrænget opfattelse af virkeligheden – leve i en lyserød drømmeverden – vanvittigt uheldig – skuffelser – tårer – overhøre sin intuition – tage imod dårlige råd – dårlig dømmekraft

23/5 Løvens kongelige stjerne

23/5 er en nuance af 5-tallet, som er Merkurs tal. Det handler om kommunikation, business, penge, handlekraft, relationer, flotte talegaver og evnen til at kunne med alle.

Du er meget imødekommende person, der er veltalende og kan med de fleste. Med 23/5 er du velsignet med Universets højeste vibration, der beskytter dig og ydermere giver dig potentiale til at opnå succes på alle fronter i livet.

Balanceret:

Fuldt beskyttet – karmisk belønning – man får, hvad man vil have – økonomisk formue – gode og loyale venner – forførende taler – uovervindelig – elsket af alle – en engel på hver skulder – nonchalant

Ubalanceret:

At gøre mange dårlige ting, fordi man kan slippe af sted med det – stole for meget på den karmiske beskyttelse – kun delvist beskyttet – manglende ansvarsfølelse

24/6 Holdspilleren

24/6 er en nuance af 6-tallet, Venus’ tal for kærlighed, omsorg, tryghed, traditioner, sammenhold og familie, traditionelle kerneværdier plus et konservativt værdisæt. 24/6 er et meget kraftfuldt tal, der er med til at sørge for at man tiltrækker støtte, held og hjælp til alle ens planer.

Du er familiemenneske, glad for traditioner og hygge i hjemlige omgivelser. Derudover er værdier som kærlighed, romantik, sex og sociale relationer i højsædet hos dig. Som person er du yderst ’likeable’ , inkluderende, kærlig, varm, hyggelig og rar.

Balanceret:

Magnetisk karisma – charme – opleve lykke i familien – romantisk kærlighedsliv – får hjælp fra overordnede – beslutsom – fornuftig – får støtte til sine planer – pålidelig – god til at samle mennesker – god til at skabe resultater

Ubalanceret:

Mange forliste forhold – problemer i familien – stædig – tryghedsnarkoman – politisk korrekt – får andre mennesker til at føle sig forkerte – sociopatisk eller psykopatisk opførsel – negativ manipulation – konservativ – jantelovs-agtig

25/7 Det du ikke dør af, gør dig stærkere

Personer, der bærer navne med tal-energien 25/7 er påvirket af planeten Neptun, der blandt andet står for følgende karakteristika:

 • forståelse for at alt er forbundet
 • åbne kanaler til Kosmos
 • spiritualitet
 • intuition
 • clairvoyance
 • visdom
 • evnen til at se alt i et filosofisk lys
 • og søge de dybere svar i livet

Du er derudover gjort af det særlige stof, at hvad end du beslutter dig for at lære, så bliver du god til det. Det betyder også at du er god til at lære af dine erfaringer og af dine fejl, så du kommer styrket videre. Du er derudover en person, der tager ansvar og får tingene gjort.

Du besidder derudover en stor visdom, som du har opnået igennem dine erfaringer og iagttagelser her i livet. Din stærke intuition bidrager til at du er god til at finde ud af, hvad folk rent businesswise har brug for, og bruge dette som fundament til at tjene penge.

Balanceret:

Lærer af erfaring – talentfuld – lærer hurtigt – stærk intuition/mavefølelse – god til at tage de rigtige beslutninger – menneskeforståelse – god til at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt – god dømmekraft – stor visdom – international vibe – højere forståelse

Ubalanceret:

Mange hårde lektioner – uendelig modgang – hård barndom – mange fejl – mange skuffelser at overvinde – intet filter til at lukke af – ser spøgelser alle vegne – laver de samme fejl igen og igen

26/8 Hvad der kommer let, går let

26/8 er en nuance af 8 tallet, der også kaldes for ’Det store Skæbnetal’ repræsenteret af Saturn (skæbneplaneten). 8 tallet handler om at skabe store forandringer, der vil vare evigt, da 8 tallet repræsenterer symbolet på evigheden. 8-tallet står derudover for stor indre styrke, handlekraft og selvstændighed.

Du er en type, der har rigtig meget power, du er handlekraftig og har styrken til at opnå en masse ting. Talvibrationen 26/8 er dog en uheldig talværdi, der handler om potentialet til hurtigt at opnå succes, men ’puuf’ så sker der et eller andet, og hele dit livsværk risikerer at gå op i røg.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Opnå succes hurtigt, men mister det hele igen – tvunget til at starte forfra i livet igen og igen – føler sig langt ude – konkurs – livet ender i ruin – kynisk – mange op- og nedture i livet – tvunget til at genopbygge igen og igen – kan være ret kold og kynisk

27/9 Empatisk lederskab

 27/9 er en nuance af talværdien 9 og planeten Mars’ tal. 9 tallet repræsenterer lederskab, maskulinitet, slagkraft, autoritet, ærlighed, styrke, fornuft, loyalitet, gennemslagskraft og retfærdighed.                        

Med talværdien 27/9 er du en person, der siger tingene, som de er, dog med forsigtighed, da dit hjerte sidder på rette sted. Med din ærlige fremtoning og ’no bullshit’ attitude, vinder du hurtigt folks tillid.

Balanceret:

Autoritativ opførsel – fokus på retfærdighed – systematisk – får ting gjort – handlekraftig – en aftale er en aftale – ligefrem – tager ansvar – ser det store billede – hjertet på rette sted – idealistisk

Ubalanceret:

Hårdt liv – frustrationer – undlader at sige nej – bliver udnyttet – for ærlig – intet filter – mangel på struktur – får ikke tingene gjort – bekymrer sig for meget

28/1 Løftebryder

28/1 er en nuance af 1-tallet, der er Solens tal, og det handler om vindermentalitet, optimisme, gå på mod, synkronicitet, perfektion, lethed, held og personlig frihedstrang. Så man kan gøre hvad man vil, når man vil.

Du har store planer, store ambitioner og en stærk vindermentalitet. Du kan dog have en tendens til at være aftalebryder, og love mere end du kan holde. Det kan give tvister og gnidninger, og i mere ekstreme tilfælde kan det ende i en retssag.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Løftebrydere – aggressiv – flyvsk – negativ interaktion med loven – store tab – hensynsløs opførsel – projekter ender i fiasko på grund af mangel på forberedelse – for spontan – arrogant – stort ego – touchy – dårlig taber – dårligt selvværd – ofte hadet – falsk håb – overvurdering af egne evner – sagsøger mennesker eller bliver selv sagsøgt

29/2 Bliver udnyttet

29/2 en nuance af 2-tallet, Månens tal, som står for det følsomme, det kreative, det medfølende og det blødeste af det bløde. Med 2 tallet er man livsnyder, åben af natur og let påvirkelig, samtidig med at man gerne vil have det sjovt/festabe.

Du er et menneske med et veludviklet socialt gen, der elsker sjov og ballade, men også har bløde værdier som romantik, kærlighed og drømme i højsædet. Du bliver med din stærke empatiske sans og dit store medfølende hjerte let påvirket af andres sindsstemninger, som du kan have svært ved at slippe. Du kan nogle gange være så godtroende, at det bliver udnyttet.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Pleaser – bliver let sur – mange dybe frustrationer – tiltrækker energivampyrer – depressiv – lav energi – ofte forrådt – trist kærlighedsliv – dårlige venner – folk udnytter dig – indre uro – stress – søvnløshed – konfliktsky – dørmåtte – nærtagende – bekymrer sig meget – ubeslutsom – tvivler på sig selv

30/3 Filosoffen

30/3 er en nuance af 3-tallet, planeten Jupiters tal, også kendt som det intellektuelle tal, der står for klogskab, succes, strategi, kritisk sans, humor, målrettethed, teoretisk lærdom og en kæmpe vindermentalitet.

Du er en person, der gerne vil forstå livet ud fra et højere perspektiv. Derfor tænker du dybe tanker om livet generelt. Du ønsker at forstå, hvorfor tingene var, som de engang var, og hvordan de er blevet, som de er nu. Det betyder også, at du gennemgår dit eget liv, og har en stærk interesse i at forstå din fortid fra et højere perspektiv.

Balanceret:

Meget intellektuel – ser mennesker, samfund og ideer fra et højere perspektiv – god til teori – store tænkere – dyb forståelse af universet – intelligent – videbegærlig –målrettet – suger viden til sig

Ubalanceret:

Retrospektiv og konservativ tankegang – stædig – bange for forandring – antisocial opførsel – lever i fortiden – kan ikke lide store sammenkomster – føler sig mentalt overlegen i  forhold til andre – indadvendt – ’ved det hele-typen’ – nostalgisk – kritisk – arrogant – sort/hvid – bagstræberisk

31/4 Nørden eller Geniet

31/4 er en nuance af 4-tallet, planeten Uranus’ tal, der står for innovation, nytænkning, nysgerrighed og forandring. At man er god til at tænke ud af boksen, finde nye løsninger og altid har nye idéer, der kan transformere omgivelserne.

Du er et menneske, der er ekstremt god til at tænke ud af boksen, og din styrke til at se bort fra en traditionel tankegang, gør at dine ideer mange gange er helt exceptionelle. Ofte er du ekstremt dygtig på et eller flere af de fagområder, der opererer i venstre hjernehalvdel, som har at gøre med logik, fornuft, teknologi, computervidenskab eller viden om maskiner etc.

Balanceret:

Ikke det bedste tal, men med et afbalanceret numeroskop, vil de positive aspekter være:

Geni – intellektuelt sind – logisk tænker – kan lide deres eget selskab – trækker sig fra samfundet for at nyde naturen – dybtgående tænkning

Ubalanceret:

Socialt inkompetent – ADHD – Aspergers – autisme – ensomhed – det sorte får – misforstået – provokerende – skjulte fjender – mange ideer, men ved ikke hvordan man omdanner dem til planer – detaljerytter – stærkt kritisk

32/5 Verdenserobreren

32/5 er en nuance af 5-tallet, som er Merkurs tal. Det handler om kommunikation, business, penge, handlekraft, relationer, flotte talegaver og evnen til at kunne med alle.

I 32/5 ligger derudover et fantastisk karriere- og pengepotentiale, så med dette tal har du muligheder for at opleve flow både i forhold til økonomi og avancement. 

Dine kommunikationsevner er stærke og du har evnen til at kommunikere på en måde, der virker særdeles overbevisende.

Flere af verdenshistoriens kendte og  indflydelsesrige mennesker som fx konger, kejsere, zarer og virksomhedsledere er da også begunstigede med talværdien 32/5 i deres numeroskop.

Balanceret:

Stor økonomisk formue – berømmelse – stor karisma – lederpotentiale – succesfuld – rejser verden rundt – får venner overalt – tolerant – diplomatisk opførsel – god lytter – respekteret af magtfulde mennesker – god strateg – stærk universel beskyttelse – karmisk belønning

Ubalanceret:

Praler for meget – virker overlegen – taler for meget – arrogant – overdriver sin succes – problemer i kærlighedslivet – problemer med økonomien

33/6 Orden og moral

33/6 er en nuance af 6-tallet, Venus’ tal for kærlighed, familie, omsorg, tryghed, traditioner, stabilitet, traditionelle kerneværdier, hjælp og støtte fra andre plus et konservativt værdisæt.

Du er en person, der har stort fokus på kærlighed, familie, relationer, stabilitet og tryghed i hverdagen. Derudover er du et resursestærkt menneske, der med struktur, klogskab og autoritet er klar til at planlægge og sætte mål, tage ansvar og lederskab.

Balanceret:

Prestige – stor strategisk tænker – struktureret – høj energi – karismatisk – medfølende – karrieremindet – intelligent – intellektuel – stærk etik – arbejdssom – høj moral

Ubalanceret:

Føler sig bedre end andre – stædig – arbejder for hårdt – snæversynet – mange frustrationer – problemer i familie og nære forhold – for hård ved sig selv – for materialistisk

34/7 Lærer af erfaring

Personer, der bærer navne med tal-energien 34/7 er påvirket af planeten Neptun, der blandt andet står for følgende karakteristika:

 • forståelse for at alt er forbundet
 • åbne kanaler til Kosmos
 • spiritualitet
 • intuition
 • clairvoyance
 • visdom
 • evnen til at se alt i et filosofisk lys
 • og søge de dybere svar i livet

Du har meget åbne spirituelle kanaler, og modtager let budskaber og ideer fra dine omgivelser og fra oven. Du har et naturligt talent for at binde det spirituelle sammen med det materielle, og det gør du med stor fantasi og nytænkning. Du lærer hurtigt af dine erfaringer, og med din stærke intuition, er du god til at træffe de rigtige beslutninger.

Balanceret:

Lærer af erfaring – talentfuld – intellektuel – lærer hurtigt – stærk intuition/mavefornemmelse – god til at træffe de rigtige beslutninger – forstående – god til at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt – god dømmekraft – generøs

Ubalanceret:

Tager for meget ansvar – forvirring mellem intuition og fornuft – hård barndom – begår mange fejl – mange skuffelser at overvinde – for generøs

35/8 Hvad der kommer let, går let 

35/8 er en nuance af 8 tallet, der også kaldes for ’Det store Skæbnetal’ repræsenteret af Saturn (skæbneplaneten). 8 tallet handler om permanente forandringer, der vil vare evigt, da 8 tallet repræsenterer symbolet på evigheden. 8-tallet står på det personlige plan for stor overlevelsesevne, disciplin, viljestyrke, ambitioner og målrettethed.

Du har en stor indre styrke, du er meget selvstændig og særdeles handlekraftig. Du har potentialet til hurtigt at opnå succes, men du kan desværre risikere at tæppet pludselig bliver trukket væk under dig.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Opnår succes hurtigt, men mister det hele igen – tvunget til at starte forfra i livet igen og igen – mange ydmygelser – føler sig langt ude – konkurs – kynisk – mange op- og nedture i livet – tvunget til at genopbygge igen og igen

36/9 Kick-Ass leder

36/9 er en nuance af 9 tallet, der repræsenterer lederskab, slagkraft, autoritet, magt ærlighed, styrke, gennemslagskraft og ikke mindst retfærdighed.

Du er en person, der er meget ærlig og ligefrem, og siger tingene som de er uden filter. Du er ikke bange for at tale imod offentligheden, hvis du mener, at tingene ikke stemmer. Selv hvis det kan give dig problemer, vil du sige din mening eller vælge side, og ikke fortryde det - uanset hvor mange ’tæsk’ du får efterfølgende.

Balanceret:

Fantastisk humor – sparker døre ind – får folk til at lytte – autoritativ opførsel – charme – powerfuld – får tingene gjort – giver aldrig op – international business

Ubalanceret:

Ofte misforstået – drama i relationer – ’my way or the highway’ – selvretfærdig – unødvendigt hård – hård barndom

37/1 Tyrens kongelige stjerne

37/1 er en nuance af 1-tallet, Solens tal der står for vindermentalitet, lederegenskaber, optimisme, perfektionisme, gå på mod, se det positive, og have en meget stor personlig frihedstrang. 37/1 er et meget heldigt tal, man kalder det også for kejservibrationen.

37/1 kendes blandt numerologer som ’rock-star’ viben, så du er en person, der har en helt unik og forførende udstråling, som alle gerne vil hænge ud med. Din sociale magnetisme er stor, ligesom din pengepung. Med denne talvibration har du energi, kraft og inspiration til at drømme stort, men det giver også magt og ’power’ til at gå den sti, der er nødvendig for at kunne nå det ønskede mål.

Balanceret:

Stor charme – beslutsom – rockstar-vibe – international forretning – stor økonomisk rigdom – succes i kærlighedslivet – fantastisk sexliv – attraktiv – centrum for opmærksomhed – populær – humor – livsglæde – nemt ved at omdanne projekter til guld – god til at uddelegere arbejde – stor optimisme – livsglad person – vindermentalitet – nemt ved at få succes – sandsynlighed for total sejr – magt og lederskab – bundsolid person – stabilitet – overflod i alle livets aspekter – nonchalant livsstil

Ubalanceret:

Op- og nedture i økonomien – bruger for mange penge – godt kærlighedsliv, men kun i perioder – arrogant – stædig – blokeret – undertrykker følelser - praler for meget – arrogant

38/2 Stress i karrieren

38/2 er en nuance af 2 tallet, der repræsenterer Månen, som står for vandelementet, underbevidstheden og følelseslivet, inklusiv kvaliteter som at lade sig styre af sine følelser, være letpåvirkelig, have en god indlevelsesevne, være blid, empatisk, kreativ og til sjov, fest og farver.

Trods dit blid og følsomme væsen, er du med 38/2 også ambitiøs og vil rigtig gerne skabe succes, men ofte snubler du på målstregen, og kommer ikke i hus. Generelt er du meget optimistisk med hensyn til de udfordringer, du står over for i dit liv, men ofte ender de med at mislykkes, også selv om du har gjort en stor indsats.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Pleaser (især i erhvervslivet) – svært at få projekter færdige – tager for mange projekter på grund af frygt for at gå glip af succes – magelig – mange skuffelser – frustrationer – langsom med at få ting gjort – overholder ikke fristerne

39/3 Virksomhedslederen

39/3 er en nuance af 3-tallet, Jupiters tal og det intellektuelle tal, der står for klogskab, succes, strategi, kritisk sans, ambitioner, målrettethed, teoretisk lærdom og en kæmpe vindermentalitet.

Du er ekstremt ambitiøs og målrettet med en kæmpe vindermentalitet. Du er en kriger, der ved hvordan man spiller spillet, du handler rationelt og logisk, og gør hvad der skal til for at få succes. Dine beslutninger træffer du ud fra et strategisk synspunkt, ligesom du altid overvejer konsekvenserne af dine handlinger, og derfor er 10 skridt foran alle andre.

Balanceret:

Opnår ekstrem stærk ekspansion i karrieren – får tingene gjort – powerfuld – omsætter teori til handling – kompetent til at lede store organisationer – pragmatisk opførsel – ambitiøs – frygter intet

Ubalanceret:

Utålmodighed ødelægger gode muligheder – kun fokus på kortsigtede projekter – mange op- og nedture – masser af tab og gevinster – har mange jern i ilden, men de fleste fejler – lav tålmodighed med mindre intelligente mennesker

40/4 Karmisk straf 

40/4, en nuance af 4 tallet og Uranus’ tal. 4 tallet står for frihedstrang, innovation, nytænkning, nysgerrighed og ikke mindst forandringer. 4 tallet symboliserer også revolution, unikhed, idealisme, rebelskhed, nyskabelse, nye løsninger og at man er god til at tænke ud af boksen.

Du er den nysgerrige og innovative type, der med dine evner til at nyskabe og forny, er god til at øjne og opdage nye udviklingsmuligheder. Du specialiserer dig gerne inden for et bestemt interessefelt, som du er ekspert i, og så kan du være totalt uvidende omkring de nærliggende aspekter/resten af verden 🙂

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Kaos – glemsomhed – føler sig misforstået – antisocial opførsel – det sorte får tidoblet – forvirret – psykiske lidelser – store lidelser – uheldig – ADHD – autisme – OCD

41/5 Business tal

41/5 er en nuance af 5-tallet, som er Merkurs tal. Det handler om kommunikation, business, penge, handlekraft, relationer, flotte talegaver og evnen til at kunne med alle/være vellidt.

Du har et innovativt sind, et stærkt business mindset og evnen til at brande originale idéer. Du får nemt støtte til at udføre dine ideer, og har evnen til at gøre det tilsyneladende umulige.

Balanceret:

Meget dygtig til at kommunikere – gør det umulige – ledertypen – får let støtte til at udføre ideer – geni tendenser – snu ræv

Ubalanceret:

Egostyret – arrogant – kortluntet – taler for meget – vinder, men mister det hele igen – hykler – op- og nedture økonomisk set – dobbeltmoralsk – dominerende – er hård i sin retorik

42/6 Solidt fundament

42/6 er en nuance af 6-tallet, Venus’ tal for kærlighed, omsorg, tryghed, traditioner, sammenhold og familie, traditionelle kerneværdier plus et konservativt værdisæt. 42/6 er et meget kraftfuldt tal, der er med til at sørge for at man tiltrækker støtte, held og hjælp til alle ens planer.

Du er et hyggeligt og charmerende familiemenneske, og folk føler sig hurtigt godt tilpas i dit selskab. Familien, kærligheden, trygheden og stabiliteten i dit liv er super vigtige værdier i dit liv.

Stabilitet er som nævnt en af dine kerneværdier, og du bryder dig ikke om uforudsigelige og ukontrollerbare omstændigheder.

Balanceret:

Opbygning af ting med en stabil hånd – brænder ikke ud – tålmodig – succes kommer i midten af livet – familieorienteret – medfølende

Ubalanceret:

Mange frustrerende ændringer i livet – ekstra regninger - livet ude af kontrol – det sorte får – dominerende

43/7 Mislykket revolution

Personer, der bærer navne med tal-energien 43/7 er påvirket af planeten Neptun, der blandt andet står for følgende karakteristika:

 • forståelse for at alt er forbundet
 • åbne kanaler til Kosmos
 • spiritualitet
 • intuition
 • clairvoyance
 • visdom
 • evnen til at se alt i et filosofisk lys
 • og søge de dybere svar i livet

Du er derudover en person, der ønsker at revolutionere verden, da du med din høje moral har et stærk ønske om at forbedre den verden, vi lever i. Du har rigtig meget på hjerte og føler ligefrem et højere kald.

Der ligger en lille rebel i dig, og ofte handler du på måder, der føles moralsk rigtige for dig, uden at bekymre dig om konsekvenserne.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Jaget som et byttedyr – hadet – ønsker at skabe forandring, men mislykkes – det sorte får – kommer let i vanskeligheder – for ærlig – konflikter – ustabilt liv – skinger opførsel – føler sig moralsk overlegen

44/8 Karmisk straf

44/8 er en nuance af 8 tallet, der også kaldes for ’Det store Skæbnetal’ repræsenteret af Saturn (skæbneplaneten). 8 tallet handler om permanente forandringer, der vil vare evigt, da 8 tallet repræsenterer symbolet på evigheden. 8-tallet står på det personlige plan for stor overlevelsesevne, disciplin, ambitioner og målrettethed.

Du er en person, der er god til at tænke ud af boksen og få mange nye ideer, der ikke er set før. Du kan dog have så mange ideer, at du har svært ved at vælge, hvilken en du skal gå videre med. Det bliver heller ikke nemmere af, at du har en tendens til ofte at skifte mening.

Du kan med talvibration 44/8 have mange længsler i livet, og generelt opleve vanskeligheder, deriblandt have det svært med det sociale.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Angst – opnår succes hurtigt, men mister det hele igen – tvunget til at starte forfra i livet igen og igen – mange ydmygelser – følelse af at være langt ude – konkurs – kynisk – mange op- og nedture i livet – mange fiaskoer – mange lidelser

45/9 Innovativt lederskab

45/9 er en nuance af talværdien 9 og planeten Mars’ tal. 9 tallet repræsenterer lederskab, maskulinitet, slagkraft, autoritet, ærlighed, styrke, fornuft, loyalitet, gennemslagskraft og retfærdighed.

Du har med dit innovative, entreprenør-agtige sind og tendens til at arbejde hårdt ret nemt ved at skabe de ønskede resultater. Du ser muligheder i enhver situation, og får gjort tingene systematisk.

Dit innovative mindset og evnen til at brande dig selv giver dig betydelige fordele rent businesswise, ligesom du er god til at se det store billede og skabe overblik.

Balanceret:

Innovativ tankegang – integritet – ærlighed – ligefrem – ser muligheder overalt – retfærdig – ser det store billede – får gjort tingene færdige – struktur – lærer hurtigt – lederpotentiale

Ubalanceret:

Mangel på struktur – selvretfærdig – unødvendigt hård – mangel på retfærdighed – forsøger at se det store billede, men fejler – frustrationer – forvirret – skifter mening for tit – overholder ikke deadlines – for kontant – handlingslammet

46/1 Rygsæk med blandede talenter

46/1 er en nuance af 1-tallet, Solens tal der står for vindermentalitet, lederegenskaber, optimisme, perfektionisme, gå på mod, se det positive, og have en meget stor personlig frihedstrang.

 Du er en person, der har så meget på hjertet, at et af dine største ønsker er indflydelse og succes på et meget højt niveau. Derfor er succes det værktøj du anvender til at få folks respekt, så de lytter og følger dig og dine ideer, der i øvrigt altid er innovative og ikke set før.

Balanceret:

Mange forskellige talenter – virkelig succesfuld –indflydelsesrig – powerfuld – klog innovativ leder – udkonkurrerer modstanderne – intelligent – masser af forskellige talenter – stærkt determineret

Ubalanceret:

Økonomiske problemer – urealistiske mål – problemer i karrieren – urealistiske mål – mange tab – problematisk kærlighedsliv – to skridt frem og et tilbage

47/2 Konflikt mellem tro og rationel tænkning

47/2 er en nuance af 2-tallet, Månens tal, som står for det følsomme, det empatiske, det medfølende og det blødeste af det bløde. Med 2 tallet er man livsnyder, åben af natur og let påvirkelig, samtidig med at man gerne vil have det sjovt/festabe.

 Som den blide og empatiske drømmer du er, er et af dine største ønsker at kunne revolutionere menneskeheden på en helt unik og innovativ måde. Du har mange ideer, og nogle gange så mange, at det nærmest gør dig forvirret.

Du oplever dog at være stærkt splittet mellem din rationelle side og dine mere intuitive fornemmelser. Derfor har du også svært ved at tage stilling til hvilken en af dine ideer, du skal gå videre med.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Indvendige konflikter mellem tro og logik – tab – negative ændringer – mange længsler – pleaser – autistisk opførsel – OCD – svært at få projekter færdige – forvirret – kværulantisk opførsel – skuffelser – afhængigheder

48/3 Karmisk straf

48/3 er en nuance af 3-tallet, Jupiters tal – og det intellektuelle tal, der står for klogskab, succes, strategi, humor, kritisk sans, målrettethed, teoretisk lærdom og en kæmpe vindermentalitet.

Du er en intelligent og videbegærlig person, der ofte er interesseret i emner som historie, filosofi, psykologi, teori og videnskab m.m. og du vil gerne forstå tingene i dybden. Du kan virke lidt reserveret og introvert, men du har hjertet på rette sted, og vil gøre alt for at støtte og hjælpe dine nærmeste.

Der ligger i talværdien 48/3 både følsomhed, intuitive evner og åbne kanaler til kosmos, men også et ’skjult’ offertal. Derfor risikerer man med 48/3 (en talvibration, der handler om karmisk straf) at tiltrække et liv, der er fyldt med smerte, lidelse og sorg.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Store lidelser af alle slags – paranoia – ulykker – ondskab – sygdomme – leve frygtbaseret – økonomiske vanskeligheder – uheldig

49/4 Karmisk straf og lidelse

49/4, en nuance af 4 tallet og Uranus’ tal. 4 tallet står for frihedstrang, innovation, nytænkning, nysgerrighed og ikke mindst forandringer. 4 tallet symboliserer også revolution, unikhed, idealisme, rebelskhed, nyskabelse, nye løsninger og at man er god til at tænke ud af boksen.

Du er nok en type, man vil opfatte som lidt af en anarkist. Du er næsten altid i opposition og bliver topmotiveret ved at finde fejl og mangler.

Du foragter dogmer og traditioner, hvis de ikke tjener et rationelt formål. Du er nemlig fokuseret på rationalisme, videnskab og nye ideer.

 Talvibrationen 49/4 er dog en energi, der også står for kaos, uorden, aggression og omvæltninger. 

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Ofte forrådt – mange lidelser – kaos – glemsomhed – føler sig misforstået – antisocial opførsel – det sorte får tidoblet – forvirret – psykiske lidelser – uheldig – aggressivitet – livet er en kamp for at overleve

50/5 Eventyreren

50/5 er en nuance af 5-tallet, som er Merkurs tal. Det handler om kommunikation, business, penge, handlekraft, relationer, flotte talegaver og evnen til at kunne med alle/være vellidt.

 Du er typen, der elsker at debattere, diskutere, tale og udtrykke dig på alle mulige måder.

 Du er et spontant væsen, der træffer beslutninger rent impulsivt, men det har du ofte stort held med. Du er nemlig ikke typen, der bekymrer dig, og du handler ofte nærmest instinktivt, det vil sige uden at tænke ret meget over eventuelle konsekvenser. Denne ’uforsigtighed’ gør dig faktisk ret glad.

Balanceret:

Rigtig godt business tal – frygtløs – begår sig i næsten enhver position – højt energiniveau – følger ens hjerte – siger sin mening – god taler – ’easy going’ – kan med alle

Ubalanceret:

Uforsvarlig – overmodig – impulsive handlinger giver bagslag – taler før du tænker – tab

51/6 Avancement / krigeren 

51/6 er en nuance af 6-tallet, Venus’ tal for kærlighed, omsorg, tryghed, traditioner, stabilitet, sammenhold og familie, traditionelle kerneværdier, hjælp og støtte fra andre plus et konservativt værdisæt.

Med 51/6 har du styrken og viljen til at opnå høje og magtfulde positioner indenfor dit felt, og det gør du på en måde, der virker sympatisk overfor offentligheden, men i virkeligheden kan du være ekstremt hård mod dine konkurrenter.

I de flestes øjne er du yderst charmerende og karismatisk, men faktum er at du gerne vil have magt og tager ’kampen op’ på en aggressiv måde, uden at skelne så meget til retfærdighed.

Balanceret:

Aldrig, men nogle af fordelene er: Evne til at nå til tops og opnå høje positioner – ’knuse’ sine modstandere

Ubalanceret:

Voldelig opførsel – negativ krigerindstilling – træde på andre mennesker – blive dræbt – blive ’backstabbed’ – brutal ledelse – tyrannisk opførsel

52/7 Sødladen og sentimental

Personer, der bærer navne med tal-energien 52/7 er påvirket af planeten Neptun, der blandt andet står for følgende karakteristika:

 • forståelse for at alt er forbundet
 • åbne kanaler til Kosmos
 • spiritualitet
 • intuition
 • clairvoyance
 • visdom
 • evnen til at se alt i et filosofisk lys
 • og søge de dybere svar i livet

Du er derudover en meget spirituelt åben og stærkt selvreflekterende person, der altid søger at finde de dybere svar i livet. Dette kan give dig en tendens til at overanalysere og overfortolke alle begivenheder i dit liv, og det betyder også, at du kan være hård ved dig selv, hvis du mener at have fejlet.

Du er nemlig en meget følelsesladet og ’touchy’ person, der hurtigt bliver sentimental og har let til tårer.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Virker paranoid – økonomiske op- og nedture – for selvreflekterende – for følelsesladet – sentimental – touchy – for meget omsorg for andre – sødladen

53/8 Easy come, easy go 

53/8 er en nuance af 8 tallet, der også kaldes for ’Det store Skæbnetal’ repræsenteret af Saturn (skæbneplaneten). 8 tallet handler derudover om at skabe store forandringer, der vil vare evigt, da 8 tallet repræsenterer symbolet på evigheden. 8-tallet står på det personlige plan for stor indre styrke, udholdenhed, handlekraft og selvstændighed.

 Du er en viljestærk og selvstændig person, der har potentiale til hurtigt at opnå stor succes. Med dit rationelle sind tænker du logisk og tillægger ikke følelser den store rolle.

Du kan på nogle virke lidt kold og kynisk, men det har så den fordel at du kan være ’en hård hund’, når det gælder.

Balanceret:

Aldrig

Ubalanceret:

Kynisk opførsel – mange op- og nedture i livet – potentiale for at opnå succes, men sandsynligt at miste det hele igen – sandsynlighed for konkurs – koldblodig – manglende empati

54/9 Innovativt lederskab

54/9 er en nuance af 9 tallet, Mars’ tal, der repræsenterer maskulinitet, lederskab, autoritet, ærlighed, styrke, vedholdenhed, gennemslagskraft og ikke mindst retfærdighedssans.

Du har med dine eminente evner indenfor kommunikation, business og investeringer ret nemt ved at skabe og tiltrække de for dig ønskede resultater. Du arbejder hårdt, ser muligheder i enhver situation, og får tingene gjort systematisk.

Balanceret:

Veltalende – innovativ tankegang – integritet – ærlighed – ligefrem – ser muligheder overalt – fairness – ser det store billede – får tingene gjort – struktur

Ubalanceret:

Taler for meget – mangel på struktur – selvretfærdig – unødvendigt hård – manglende retfærdighedssans – forsøger at se det store billede, men fejler – forvirret – skifter mening for tit

55/1 Speedy Business Leder

55/1 er en nuance af 1-tallet, der er Solens tal, og det handler om vindermentalitet, optimisme, gå på mod, synkronicitet, perfektion, lethed, held og personlig frihedstrang. Så man kan gøre hvad man vil, når man vil.

Du er en handlekraftig person med masser af energi, og du kan forsætte i timevis, med hvad du nu end gør.

Dine talegaver er flotte, og du er ekstremt god til at udtrykke og brande dig selv, hvorved du er i stand til at sælge sand i Sahara endda til en god pris.

Balanceret:

Powerfuld – intellektuel – god taler – kan med de fleste – tænker hurtigt – højt energiniveau – diplomat – god til kortvarige investeringer – ’free spirit’ – eventyrer

Ubalanceret:

For meget energi – manglende fokus – forvirring – hyper aktiv – tænker for meget

Vil du vide mere - så prøv en grundtolkning

Ovenstående beskrivelse giver kun et lille indblik i, hvilke personlige karakteristika du har med dig.

Din fødselsdato og dit fulde navn danner basis for et såkaldt numeroskop, der er en beregningsmodel, der viser alle de tal og energier, du har med dig.

Disse tal spiller sammen og det fulde numeroskop, der i virkeligheden er meget komplekst, giver et ret præcist billede af hvem du er, og hvilke styrker og svagheder, du har med dig.

Kunne du tænke dig en lidt grundigere tolkning og blive klogere på, hvilke energier, du derudover har med dig, så tilbyder jeg en grundtolkning til 299,- kr.

Grundtolkningen finder du her.