Årstalsrækker: Se hvilke energier, der kommer til at farve dit år i 2022

Årstalsrækker og skæbnerytmer

Kunne du tænke dig at vide lidt om, hvad der sker i dit liv set med numerologiske briller? Så prøv med din årstalsrække for 2022.

Den giver nemlig et super godt perspektiv på, hvorfor der sker det, der sker.

Årstalsrækker fortæller om temaer og energier for dig personligt og skæbnerytmer om det overordnede tema for et givet fødselsår. Du får begge dele med, når du bestiller din årstalsrække hos mig.

Via årstalsrækkerne kan du se, hvad du kan forvente året igennem, hvor længe du står på forskellige energier og hvornår de skifter.

Et kig ind i fremtiden

Det er også muligt at se om du fx har mulighed for at møde den store kærlighed, for at flytte (som regel til noget større og bedre, hvis man har et optimalt numeroskop), hvornår man med fordel kan skifte job eller starte virksomhed og meget mere.

Med dette kig ind i fremtiden, kan du tage højde for, hvad der venter.

Det er ikke sådan, at du skal leve dit liv efter det, men hvis du kan se, at der kommer en periode med træthed, stress og lav energi, så kan du måske forberede dig ved at planlægge en ekstra lang ferie, skrue ned for arbejdet eller booke noget selvforkælelse.

 

Pris for et års årstalsrække 300,- kr.

Pris for 5 års årstalsrækker 1000,- kr.

Bemærk: Jeg kan ikke sige noget om graviditet og dødsfald.

Læs andre artikler i samme kategori:

Christie Elene Mogensen

Jeg er uddannet i og anvender den kaldæiske numerologi (kaldes også oldtidens numerologi) efter August Darius Danielssons principper. Jeg har i mange år arbejdet i den offentlige sektor, sjovt nok med tal, men det var ikke et bevidst valg, jeg traf. Samtidig var jeg med årene blevet meget spirituel, men jeg kunne ikke lige se et retningsskift. Det var først, da jeg stødte på numerologien, at jeg for alvor følte, at her var noget, jeg skulle undersøge nærmere.